Åbningstider idag10 - 17
// Bilka06 - 00
SE ALLE ÅBNINGSTIDER

Stafet for livet

Sammen er vi stærkere!

Velkommen til Stafet For Livet Kolding

Stafetten afholdes lørdag 16. september kl. 11 til søndag 17. september kl. 11 og DU er meget velkommen til at være med!

I 2016 blev Stafet For Livet Kolding afviklet for allerførste gang. Det blev en stor succes med hele 1103 deltagere fordelt på 32 hold, de gik eller løb til sammen 15.635 runder svarende til 13.166 km. Der var 65 fightere med, og der blev solgt 490 lysposer. Det indsamlede beløb til kræftsagen er foreløbig på 471.076 kroner. 

Vi glæder os til stafetten i 2017 og håber, vi bliver endnu flere deltagere end i 2016 - sammen er vi stærkere!

Vær med til at fejre livet

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Tilmelding

Mange hold er allerede tilmeldt, men vi håber stadig på at endnu flere hold vil være med.

Det er nemt at oprette og tilmelde et hold her via hjemmesiden.

Derefter kan du få dine venner, familie, kolleger eller andre til at tilmelde sig holdet, så I sammen kan få en fælles oplevelse og støtte kampen mod kræft den 16.-17. september.

Der er informationsmøde for holdkaptajner den 24. august kl. 19 på Kolding Bibliotek. Her kan I få svar på en masse praktiske ting omkring selve stafetten. Hvis du/I har spørgsmål inden er du/I også meget velkommen til at kontakte holdtovholderne, deres kontaktinformationer findes under "kontakt" her på hjemmesiden.


Gå gerne ind på  facebooksiden STAFET FOR LIVET KOLDING og tryk ”Synes godt om” - så kan du følge med i alt omkring stafetten lige fra praktisk information, sponsorer, hold og meget mere. Det er også her, du efter stafetten kan se billeder og videoer.