Det Gamle Apotek

Find Det Gamle Apotek ved Grøn Indgang

EVENTYRET STARTER I DET GAMLE APOTEK

Det ville være passende at starte fortællingen om Det Gamle Apotek med et “der var engang”, for sådan starter ethvert eventyr. Denne historie startede endda som et juleeventyr.

Vi skal tilbage til 1989, som er året, hvor Erik Tygesen grundlagde Det Gamle Apotek. Fundamentet var hans forkærlighed for gamle bygninger og møbler, som så blev kombineret med hans forkærlighed for jul og nostalgi. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes butik, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger på torvet i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage.

Det startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler. Det kan føles som et helt slaraffenland, når du kommer ind og ser de 1200 kvm. fordelt på 46 rum, der udsmykket og dekoreret fra top til tå i alverdens farver, glitter og lys.

 

 

Åbent i denne uge

MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Skriv din email her og modtag vores nyhedsbrev