Find Helsam i Grøn Strøggade

Helsam Kolding Storcenter er butikken for dig, der ønsker at finde din egen balance, når det handler om naturlig helse, kost og personlig pleje. Vi hjælper dig med at tage det næste skridt mod en sundere livsstil og et liv med mere overskud.

Hos Helsam kan du købe:
Kosttilskud, naturlægemidler, homøopatiske produkter, økologiske fødevarer og drikke, urter, teer, hudpleje og kosmetik, gaveartikler, håndkøbslægemidler m.m. 

I Helsam Kolding Storcenter vil du møde autoriserede helsevejledere og få faglig sparring på dine spørgsmål omkring helsekost, sundhed og kosttilskud. Det er også her, du kan få personlig vejledning i naturlægemidler, teste make-uppen og mærke, hvordan cremen føles på huden. Vi har ofte besøg af vores leverandører, som demonstrerer produkterne i dybden og giver dig svar på dine spørgsmål. 

Vi ved, at det kan være en udfordring at finde tiden til at handle i hverdagen, og derfor har du også mulighed for at gå på opdagelse i hele sortimentet på Helsam.dk. Her kan du bestille dine varer og få dem leveret direkte til afhentning i butikken uden beregning.

Helsam gør dig glad i kroppen!