Find LY Copenhagen i Gul & Rød gade

LY Copenhagen i Kolding Storcenter er altid opdateret med de nyeste trends og tendenser indenfor modeverden. LY Copenhagen udvider løbende med nye brands, så de altid kan tilbyde noget til enhver smag til deres kunder. Besøg det store modeunivers og find dine nye favoritter til den kommende sæson. Filosofien er enkel, hos LY Copenhagen er deres største passion mode og gode kundeoplevelser – derfor bliver alle kunder behandlet, nøjagtig som man selv ville ønske at blive behandlet. De har derfor stort øje for at imødekomme alle kunder og deres personlige stil.

Trendy udvalg hos LY Copenhagen

LY Copenhagen sælger trendy modetøj til modebevidste kvinder i alle aldre. De ønsker at kunne inspirere deres kunder med smukke fashion styles, der får det bedste frem i enhver kvinde. Hos LY Copenhagen holder de hver dag øje med de nyeste trends og tendenser i modeverden, så du på bedste vis kan udtrykke din personlige stil. I butikken finder du et stort udvalg af kendte mærker som Y.A.S, Moss Copenhagen, Pieces, Sisters Point, Ichi, Pico og mange flere. Målet hos LY Copenhagen er at kunne tilbyde de nyeste trends, til de bedste priser.

Visionen for LY Copenhagen

Hos LY Copenhagen er visionen at udøve en kundeoplevelse udover det sædvanlige. Du kan altid være sikker på at blive mødt af et varmt og indbydende personale, der sætter en ære i at gå dén ekstra meter, for alle deres kunder. Kundeoplevelsen skal altid være i top, og du kan være sikker på, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Mere end modetøj

LY Copenhagen er meget mere trendy modetøj. Du kan nemlig også slå et smut forbi deres lille café, hvor de tilbyder kvalitetskaffe og meget mere i hyggelige omgivelser. Omgivelserne er er inspireret af de nyeste trends fra modebranchen og ikke mindst bæredygtighed. Så har du brug for en lille shoppepause, eller har du bare lyst til en lækker kop kaffe, en bid mad eller en sund smoothie, så står personalet klar til at forkæle dig.

Besøg LY Copenhagen

Kig forbi butikken, og eller besøg vores lille café, hvor du kan nyde en dejlig varm kop kaffe, lækre salater, smoothies eller andet. Her står personalet altid klar til at tage imod dig.

Du finder LY Copenhagen i Kolding Storcenter i Gul og Rød Gade, og de holder åbent i hele centrets åbningstid.