Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Kickstart dine juleindkøb i uge 47 hvor butikkerne står klar med masser af tilbud.

I november måned ligger en speciel fredag, Black Friday. I Kolding Storcenter har vi valgt at markere dagen, ikke blot på dagen, men hele ugen. På den måde kan du opleve vores gode priser, ikke bare på dagen, men hele ugen! Du får mulighed for at gå på opdagelse i vores mere end 100 butikker, og se om du ikke kan finde noget spændende i vores festfyrværkeri af en Black Week. Når Kolding Storcenter holder Black Week, så holder vi også ekstraordinært længe åbent. Vi smækker allerede dørene op kl. 6, og så kan du shoppeamok helt indtil kl. 24, hvor vi lukker igen. Du har altså hele 18 timer at slå dig løs i, og gå på tilbudsjagt i vores fantastiske butikker, hvor der er noget for enhver smag.Skulle du i løbet af din shoppetur føle en rumlen i maven eller tørsten kalde, så står vores spisesteder klar til at hjælpe dig. Du kan i vores spisesteder finde alt hvad hjertet begærer af mad, alt fra burgers og sandwiches til sushi og salater, så uanset, hvad du foretrækker eller sulten kalder på, så kan du helt sikkert finde noget til at stille både den store og lille sult. Så du kan få lidt ekstra energi til shoppingen.Black Friday i Kolding Storcenter

Kolding Storcenter vil gerne give dig de bedste muligheder for at udnytte de gode Black Friday tider, og netop derfor, har vi valgt at lave det til Black Week, så behøver du ikke at stresse over Black Friday, for der er rigeligt med tid. Som altid, ved Black Week, præsenterer vores butikker nogle spændende tilbud, som du kan komme ned og udforske hele ugen, hvem ved, hvad du kan finde?Hvornår er Black Friday?

Black Friday er en tradition importeret fra USA, og falder dagen efter den amerikanske Thanksgiving torsdag, og markerer, i USA, starten på julegaveindkøbene. Black Friday falder som oftest den fjerde fredag i november. I Kolding Storcenter har vi valgt at dele herlighederne ud over flere dage, så ledes får du rig mulighed til at påbegynde julegaveshoppingen på en god måde og til nogle gode priser. Så kom forbi til Black Week i Kolding Storcenter, og oplev en verden af shopping.