Åbningstider idag10 - 20
// Bilka06 - 00
SE ALLE ÅBNINGSTIDER

Happy 25 years bonusspil

Vind masser af flotte præmier fra butikkerne i Kolding Storcenter

Happy 25 years - vind 25.000 kr.

Vi fejrer 25 år med Kolding Storcenter i hele september måned!

Deltag i det store Happy 25 years bonusspil fra den 1.-30. september og bliv den heldige vinder af hovedpræmien, som er et gavekort på hele 25.000,- kr. til Kolding Storcenter.

Når du deltager i det store Happy 25 years bonusspil, kan du også vinde et af de 10 stk. gavekort a kr. 2.500,-  til Kolding Storcenter samt masser af gavekort til butikkerne i centret.

Der er også gaver fra centrets butikker, hvor du kan vinde alt fra hudpleje, smykker, sko til kaffe, bøger, Lego og meget mere med værdi op til 2.500,- kr.

Medbring din kupon fra magasinet eller få en i centrets butikker hver gang du handler for min. 300,- kr. 

Deltagelse i spillet kræver en smartphone, da du modtager en billedvoucher på din mobil.

Good Luck!
 

KONKURRENCEBETINGELSER
Generelle betingelser
Spillet kører fra 1.-30. september 2018. Hver gang du handler for 300,- kr. i en af centrets butikker, modtager du et konkurrencelod.

Konkurrenceloddet udleveres ikke ved køb af medicin, tobak, lotto, frimærker, billetter og forudbestilte varer.

Konkurrenceloddet scannes ved en af de opstillede scannere i Kolding Storcenter. Vinder du, afhenter du præmien i den pågældende butik.

Præmien skal afhentes inden for 48 timer. Præmier, der ikke er afhentet fortsætter i spillet frem til 30. september 2018. Præmier, der ikke er afhentet 48 timer efter spillets afslutning forbliver Kolding Storcenters ejendom.

Du skal være min. 18 år og fremvise billedlegitimation for at modtage præmier, der indeholder alkohol.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.      
   
Præmier for mere end 200.000 kr. 
Spillet indeholder  mere end 1000 gavekort a kr. 50,- 100,- 150,- 200,-  300,- & 400,- til udvalgte butikker i Kolding Storcenter. Desuden kan der vindes over 3.500 stk. gaver fra udvalgte butikker i Kolding Storcenter.

Vinder du ikke en præmie, kan der udløses en rabat, som ikke betragtes som gevinst og ikke er medtaget i den samlede gevinstsum.
Udtrækningen af QR koden på den enkelte kupon beror på tilfældigheder.

Specifikke betingelser
Vouchers som giver rabat på dit køb i udvalgte butikker gælder ikke på  følgende varer: fx Vin, spiritus, nethandel, cigaretter, tobak, håndkøbsmedicin, frimærker, pant, spil, ugeblade, magasiner, aviser, oplevelsespakker, buskort, samlemærkevarer, billetter, gavekort og gavechecks, forudbestilt catering, forudbestilt vin, kioskvarer, abonnementskasser, taletidskort, talepakker, mobiltelefoner inkl. iPads og iPhone, stationære og trådløse telefoner, tilbehør til fastnet- og mobiltelefoner samt modermælkserstatning.

Vouchers som giver rabat på dit køb i udvalgte butikker gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

Vinder du præmier, der indeholder gavekort til Kolding Storcenter skal du henvende dig i Centerinformationen på Biograftorvet.

 
Betingelser for hovedpræmierne
Gavekort på kr. 25.000,- til Kolding Storcenter
10 stk. gavekort a kr. 2.500 til Kolding Storcenter.

Konkurrencedeltagere accepterer, at Kolding Storcenter må eksponere navn og by på Kolding Storcenters platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Det indtastede mobiltelefonnummer slettes efter endt spil og bruges efterfølgende ikke til markedsføring. Spillet spilles på eget ansvar.
Skriv din email her og modtag vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev