Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Vind din egen fysiske butik


Danske Shoppingcentres centerportefølje og stormagasinet Censuum giver nyopstartede iværksættere landet over en enestående mulighed for at vinde konkurrencen om deres helt egen butik i tre måneder.
Som iværksætter kan man være med i konkurrencen, hvor ens virksomhed bliver bedømt af anerkendte og profilerede erhvervsfolk.
Startups, der deltager i konkurrencen, skal have et sortiment af produkter, der kan sælges i en fysisk butik. Aktørerne bag opfordrer derudover iværksættere med en nyopstartet virksomhed og en endnu større iværksætterdrøm i maven til at deltage med deres idé og vision.
Konkurrencen er landsdækkende, og lejemålet udbydes i 3 måneder i oktober-december 2022 i hhv. Censuum og i Danske Shoppingcentre, som er placeret i hele Danmark.?
Oven i det vil vinderne modtage skarp rådgivning og sparring af både Danske Shoppingcentre og Censuum om, hvordan de etablerer sig i fysisk retail og udvikler deres butik. Herudover vil vinderne også få rådgivning om den kommercielle opbygning af brandet og markedsføring.