Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Oplev flot kinesisk udstilling og prøv lykken om du er den heldige vinder af gavekort!

KOM TIL KINESISK NYTÅR
I KOLDING STORCENTER


Kinesisk Nytår helt frem til 27. februar

Gå på opdagelse i den flotte, kinesiske udstilling på Store Torv, hvor fascinerende terrakottakrigere og smukke, lyserøde kirsebærtræer danner rammen om udstillingens centerpiece: En imponerende skulptur af den kinesiske guldtiger, som markerer tigerens år i 2022.
Oplev også kinesisk løvedans lørdag 12. februar og lørdag 19. februar kl. 11, 13 & 14.

Vind gavekort for 10.000

Prøv lykken i automaten i Grøn Gade, hvor du kan swipe dig til en kinesisk lykkekage med Kolding Storcenter app og blive den heldige vinder af et gavekort på 250 kr. til Kolding Storcenter.

Har du ikke allerede vores app, så skynd dig at hente den. Med app’en får du masser af udvalgte tilbud og nyheder fra butikkerne, og så belønner vi dig med 10 point hver gang du besøger Kolding Storcenter. Dine app-point kan du løbende veksle til gaver og vouchers.


Hent app'en her! - så du er klar til at prøve lykken når du står foran automaten i Grøn Gade.Børnebillet i Vinterferien

Forkæl børnene med en af de populære børnebilletter og gør en vinterferiedag i Kolding Storcenter ekstra hyggelig. Billetten gemmer på hyggelige overraskelser og kan købes i Centerinformationen i Ringgaden så længe lager haves. Der er to billetter at vælge i mellem, og de gælder fra 12.-20. februar.  
Læs mere om Børnebilletten her