Åbningstider idag10 - 17
// Bilka06 - 00
SE ALLE ÅBNINGSTIDER

Mød Linse i Bog & ide

Få dit eksemplar af Linses nye bog signeret i Bog & ide

MØD LINSE I BOG & IDE

Mød Linse når hun kommer forbi Bog & Idé i Kolding Storcenter og signerer sin nyeste bog "Jeg bliver ældre - og det gør ik' noget". Det sker lørdag 7. december kl. 12:30-13:30, men vi anbefaler at man kommer i god tid! 

Bogen er en ærlig og åbenhjertig fortælling om de begivenheder, der har vendt op og ned på Brygge-dronningens liv de seneste år. Det er to år siden, Linse mistede sin mor, og hun savner hende fortsat forfærdeligt. Men Linse er også trådt ind i en ny fase af livet. Hun er blevet ældre, mere moden – familiens høvding – og den nye alder giver flere muligheder og oplevelser. Nu fortæller hun om modet til at realisere sine drømme og gøre det, man skal. Linse fortæller også om den største kærlighed i sit liv, barnebarnet Alba, om at være mormor og om nu at se på sit eget liv og på sin datter, Geggo, med nye øjne.

Linse har med alderen opnået mere ro og indsigt, men hun er stadig konstant i bevægelse – fremad. Passion, mod og kærlighed er nøgleord for hende – og i denne bog inspirerer hun til midtvejs i livet at leve det fuldt ud

Skriv din email her og modtag vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev