Åbningstider idag10 - 20
// Bilka06 - 00
SE ALLE ÅBNINGSTIDER

Stafet for Livet

Skal du være med?

Velkommen til Stafet For Livet Kolding

Til Stafet For Livet fejrer vi livet og står sammen mod kræften. Vi mindes dem, der tabte kampen og støtter dem, der kæmper.

Stafet for livet 2019 afholdes i weekenden 16. - 17. juni 2019 ved Kolding Storcenter og tilmeldingen er nu åben.

Med Stafet For Livet hiver vi sammen et døgn ud af kalenderen for i fællesskab at tage kampen op mod kræften. Vi hylder livet og hinanden. Vi mindes dem, vi har mistet, og giver håb til dem, der endnu kæmper.

Hvad går stafetten ud på?
Stafetten varer 24 timer for at symbolisere, at sygdommen aldrig sover. Kræftpatienter og deres pårørende kæmper både i de lyse og mørke timer, så det samme gør vi. For at deltage skal I være et hold på omkring 10-15 mennesker, hvoraf mindst én deltager hele tiden skal befinde sig på banen. Det er holdets opgave at finde sponsorer, der vil bidrage med et beløb per runde holdet tilsammen løber. Jo flere runder I gennemfører, jo flere penge samler I ind.

Hvad foregår der ellers på pladsen?
Når man som deltager ikke selv er på banen, er der masser af aktiviteter og underholdning til både de helt små og de lidt større. Det hele sparkes i gang af dem, det hele handler dem. De personer, der har hørt ordene ”du har kræft”. Vores Fightere. Sammen tager de den første runde på banen i en gul t-shirt, der symboliserer håb og optimisme. Når mørket falder på, samles vi alle og tænder lys for dem, der har mistet livet til kræft, og dem, der stadig kæmper.

Hvorfor skal du deltage?
Verden over deltager fire millioner mennesker hvert år i Stafet For Livet. I år skal det tal være højere, og vi har brug for lige netop dig. De penge, vi sammen samler ind til Stafet For Livet, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til kræftpatienter og deres pårørende. En kamp, der er alt for vigtig til at lade gå forbi.

Vil du også være med, så læs mere og tilmeld dig her! 


 

Skriv din email her og modtag vores nyhedsbrev
Nyhedsbrev