Velkommen i mere end 100 butikker fyldt med sæsonnyheder og super god stemning. 
 
Du kan shoppe fra 10-20 alle hverdage og fra 10-17 lørdag og søndag. Bilka holder åbent fra 7-23 alle dage. Helligdage undtaget.
Pas godt på hinanden og husk: Go’ afstand er go’ stil!

Send en Kærlig hilsen og en buket blomster til én du holder af

Kolding Storcenter vil gerne være med til at sprede glæde og kærlige tanker i en tid, hvor det kan være svært at mødes og være sammen. Derfor vil vi i den kommende tid sende buketter til lige netop de personer, som vores gæster synes fortjener en kærlig hilsen.

Få et blomsterkort, når du handler i butikkerne, udfyld kortet og hæng det på en af blomsterbuskene i Kolding Storcenter. Bliver dit kort valgt, kontakter vi dig direkte – og tager os af resten.

Swipe dig til et smukt syn

Gå ikke glip af det super smukke syn af kæmpe blomster, der på imponerende vis folder sig ud i loftet på Store Torv i Kolding Storcenter. Blomsterne aktiveres via Kolding Storcenter app’en – har du den ikke allerede, kan du hente den lige her: Hent vores app!

Få mere information ved blomsterbuskene i Kolding Storcenter.

En buket af smukke nyheder

Savner du også at powershoppe? Glæd dig til at opleve alle de fine nyheder til sæsonen i butikkerne i Kolding Storcenter. Du har nu endnu flere shoppe- og spise muligheder, da vi har budt velkommen til tre helt nye butikker. Kig forbi Hummel Kids, Kids CoolShop, Xin Chão og The Burger Concept.
Vær i den forbindelse opmærksom på, at du skal præsentere en negativ Coronatest – max. 72 timer gammel, hvis du ønsker at spise på et af spisestederne i Kolding Storcenter.