vaffel

PERSONER – 4 STK. VAFLER
180 g broccoli
2 tsk. løgpulver
3 æg
2 spsk. Pofiber
½-1 dl vand
100 g ost, fx cheddar
salt og friskkværnet peber

TOPPING
180 g hytteost, 4 %
50 g radise
50 g avokado
1 håndfuld ærtespirer eller lidt finthakket rucola salt og friskkværnet peber

Skær broccolien i mindre buketter, kom den i foodprocessoren og hak den fint.
Tilsæt de resterende ingredienser og blend, til det er en homogen masse.
Varm vaffeljernet op. Fordel massen i vaffeljernet og steg, til vaflen er gylden.
Fortsæt med at bage vafler af resten af dejen.

TOPPING
Server vaflerne med hytteost, avokado i skiver, tyndtskårede radiser og friske krydderurter. 
Drys lidt salt og godt med friskkværnet peber over inden servering.

Find flere lækre opskrifter i Jane Faerbers bog " Keto på 4 uger".
Find den i Bilka eller Bog & idé.