Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
Blend digestivekiks og mariekiks i en minihakker til kiksemel. Hak også hasselnødderne i minihakkeren til grovkornet nøddemel. Smelt smørret i en lille gryde og bland det med kiksemel, nøddemel og sukker i en skål. Rør æggene i med en grydeske.
Hæld dejen i en springform med en diameter på ca. 28 cm, der er beklædt med bagepapir på både bund og sider.
Bag kagen i den varme ovn i 25-30 minutter. Køl kagen af i formen
– den skal være helt afkølet, inden du kan dekorere med frosting.

Kaffefrosting: Opløs kaffen i vandet. Tilsæt flormelis, smør og flødeost og pisk det hele sammen med en elpisker til en cremet kaffefrosting. Fordel frostingen på den afkølede kage og drys med lidt hakkede hasselnødder.
Kagen smager også godt med topping af: Cream cheesefrosting, karamelsauce el. kaffeglasur, som du kan finde opskrifter på i "Kagebogen" som byder på mange lækre opskrifter.

kageopskrift