2 PERSONER

1 dåse kikærter (240 g drænet vægt)

¼ squash

½ blomkål

½ spsk. olivenolie

1 fed knust hvidløg

1½ tsk. spidskommen

½ tsk. kanel

1 tsk. sød paprika

½ tsk. chilipulver

Salt og peber


Tilbehør

1 bundt friske radiser

1 lille håndfuld frisk mynte (kan udelades)


Dressing

1 spsk. frisk mynte

1 fed knust hvidløg (kan udelades)

2 dl skyr

1 avokado

½ dl vand

Salt

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Hæld lagen fra kikærterne, og lad dem dryppe af i en sigte.
Skær squash i tern og blomkål i mindre buketter, og læg dem på en bageplade med bagepapir sammen med kikærterne. Drys alle krydderierne på, dryp olien ud over, og bland det hele sammen. Bag kikærterne i ovnen i 20-30 minutter alt efter størrelse på grøntsagerne.
Jo større de er skåret, jo længere tid skal de have. 


Kom alle ingredienserne til dressingen i en blender, og blend til en ensartet konsistens.
Hvis du vil have dressingen mere flydende, så kom mere vand i. Skær mynte og radiser i tynde strimler, og drys dem ud over kikærteblandingen.
Hæld dressingen over, og servér.

Kikærtesalat