2 PERSONER

Laks

2 laksesteaks a 150 g

1 spsk. dijonsennep

1 tsk. agavesirup

1 spsk. sesamfrø


Sticky rice

1 lille blomkål (400 g)

2 spsk. flødeost

3/4 dl mandeldrik eller komælk

50 g revet mozzarellaost

1/2 tsk. salt

 

Topping

Friske krydderurter (kan udelades) Rød chili (kan udelades)

Sådan gør du
Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smør sennep og agavesirup på de 2 laksesteaks, drys med sesamfrø, og steg dem i ovnen i 15 minutter.

Kør blomkål til små stykker, der ligner ris, i din foodprocessor.
Kom herefter alle ingredienserne til sticky rice i en gryde, og varm det op, så osten smelter.

Servér din creamy blomkålsris og laksen varm, og drys med fintsnittede krydderurter og chili og evt. ekstra grøntsager, hvis du er mere sulten.

laks