KONKURRENCEBETINGELSER

KONKURRENCEBETINGELSER VEDR. FACEBOOK OG INSTAGRAM

Konkurrencerne er ikke tilknyttet, sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook eller Instagram. Har du spørgsmål vedrørende konkurrencerne eller betingelserne kan du henvende dig til abl@koldingstorcenter.dk.

Sådan deltager du:

Det er kun brugere af en Facebook og/eller Instagram profil, der kan deltage i konkurrencerne på henholdsvis Facebook og Instagram. Dette sker via facebook og instagram.

Kontakt til vinderen:

Vinderen kontaktes under vedkommendes kommentar under konkurrenceopslaget eller via en privat besked. (bemærk at disse beskeder kan ende i din indbakke under ”andet”).

Afhentning af præmier:

Det kan variere fra gang til gang hvor præmierne skal afhentes, men altid i en af Kolding Storcenters butikker eller i Centerinformationen, dette oplyses direkte til vinderen. Vi forbeholder os retten til at give præmien videre, hvis den ikke bliver afhentet indenfor aftalte tidsperiode. Vinderen skal selv afhente præmien og får denne udleveret mod forvisning af gyldigt ID. Gevinsten sendes ikke med posten. Er du forhindret i at afhente præmien selv, så kontakt os på:

E-mail: ahb@dsc.dk

Præmierne kan IKKE ombyttes, hverken til kontanter, andre billetter, andre varer eller andre størrelser.

Personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler, herunder i henhold til bogføringsloven, blive opbevaret hos Kolding Storcenter, Centerforeningen i en periode på 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører. Personoplysningerne, slettes, når personoplysningerne ikke længere er relevante, og Kolding Storcenter, Centerforeningen forpligtelse til at opbevare personoplysningerne er ophørt.