08. juli - 08. juli

Team Rynkeby Trekanten - afsted mod Paris!

Den 8. juli klokken 9-10 kan du være med til at sende Team Rynkeby Trekanten godt afsted med Paris. Tag familie, venner og bekendte med og giv rytterne den bedste start på turen. Se programmet her. 

24. juni - 13. august

Forkæl de mindste med en Sommer Børnebillet til kun 79 kr.

Nu kan du igen få fingrene i byens bedste feriebillet i Kolding Storcenter. Dette års sommerferie billetter gemmer på hyggelige overraskelser i form af spiselige lækkerier, små gaver og legetøj. Der er to billetter at vælge i mellem. Køb en sommerferiebillet og lad børnene gå på jagt efter 9 sjove og lækre gaver i butikkerne.

23. juli - 23. juli

Mød YouTube-stjernerne Jas & Mika den 23. juli i FirstGrade

Er du klar til at møde de 2 store YouTube-ikoner? Jas & Mika kommer til Kolding Storcenter søndag den 23. juli kl. 12-15. Find dem i FirstGrade, hvor de vil stå klar til meet 'n' greet, autografskrivning og fotografering. Læs mere om eventet her. 

Giv din gamle skoletaske nyt liv

03. august - 04. september

Giv din gamle skoletaske nyt liv

Er sidste års skoletaske ikke cool længere? Er dit barn vokset ud af Paw Patrol eller Frost-fasen? Så aflever din aflagte skoletaske i Kolding Storcenter til et godt formål! I samarbejde med Barnets Butik Kolding, vil vi i august måned indsamle skoletasker til et velgørende formål. Læs mere her. 

17. september - 17. september

Mød surdejsdronningen Cathrine Brandt

Mød surdejs-ekspert Cathrine Brandt, og få succes med din surdej og dit bagværk. Surdejsnørd Cathrine Brandt kommer til Family Festival i Kolding Storcenter den 17. september kl. 14-16. Smag på lækre smagsprøver lavet af Cathrine Brandt, og få sågar en gratis surdejs sample med hjem - så du kan du starte din helt egen surdej.

17. september - 17. september

Motor Mille Show på Store Torv

Vi har en nyhed til alle børn med fart i blodet! Motor Mille kommer til Family Festival den 17. september kl. 10.30-11.30. Så sæt kryds i kalenderen, allerede nu og lad os sammen fejrer Kolding Storcenters 30 års jubilæum til Family Festival fra den 1.-17. september.

16. september - 16. september

YouTube Meet Up med Alexander Husum

Mød den ultra kendte youtuber Alexander Husum den 16. september kl. 12-15 til Family Festival på Store Torv. På festivalscenen vil han dele high-fives, selfies og kram ud i lange baner. Så tag din bedste YouTube-buddy i hånden og kom til Husum meet up på Store Torv.

15. september - 15. september

Oplev Jeppe Damgaard på Store Torv

Lyt til akustisk covermusik af Jeppe Damgaard den 15. september kl. 15.30-17.30 på Store Torv. Her vil Jeppe spille og synge akustiske klassikere, som vi alle kan huske og elsker at synge eller nynne med på.

10. september - 10. september

Mød Onkel Reje til Family Festival

Onkel Reje kommer til Family Festival i Kolding Storcenter den 10. september kl. 11-12. Her vil den kære onkel sprede glæde, sjov og dele røverhistorier ud til store og små. Så tag en Onkel Reje-fan i hånden og mød ham LIVE på Store Torv.

09. september - 09. september

MGP-stjerner til Family Festival

Oplev og mød 3 forskellige MGP-stjerner den 9. september kl. 14. Kom til koncert ved The Five, Gustav & Magne og Sophia og syng med på de populære MGP-hits! Inden showet klæder glimmer-pigerne Ciao Bella både drenge og piger på til MGP! De sørger for gratis ansigtsglimmer kl. 12-14. 

08. september - 08. september

Oplev Michael Hausted LIVE

Kom til en nærværende musikoplevelse den 8. september kl. 15.30-17.30, når Michael Hausted (igen) gæster festivalscenen på Store Torv.

07. september - 07. september

Mød smørbøf-kongen Casper Sobczyk

Mød smørbøf-kongen Casper Sobczyk den 7. september kl. 17-19 på Store Torv. Kom forbi til lækre smagsprøver fra super-kokken Casper og slap af i det skønne festival-område i Kolding Storcenter.

Slip fantasien fri i Kolding Storcenter med en bid af LEGOLAND

11. juli - 30. juli

Slip fantasien fri i Kolding Storcenter med en bid af LEGOLAND

Slip fantasien fri i Kolding Storcenter, når LEGOLAND gæster Store Torv i uge 28-30. På Store Torv kan man opleve en bred vifte af spændende aktiviteter. Børnene kan bygge deres egne LEGO-kreationer i forskellige byggezoner, hvor der er masser af klodser i alverdens farver. Snup også en tur i LEGO-bilerne hver ons-søndag i uge 28-30. Læs mere her. 

03. september - 03. september

Gurli Gris show på Store Torv

Gå ikke glip af de mindstes favorit-gris Gurli den 3. september kl. 10.30-12.00. På Store Torv vil Gurli Gris grynte samt dele kram og high-fives ud til alle hendes venner og veninder. Så giv ungerne en unik mulighed for at møde deres yndlingsfigur fra tv-skærmen i virkeligheden. 

02. september - 02. september

YouTube Meet Up Guldborg

Mød youtuber Guldborg den 2. september kl. 12-16 til Family Festival på Store Torv. Her kan youtuberens fans, i alle aldre, møde deres helt store idol, få selfies, kram, high-fives, autografer og købe merchandise.

01. september - 17. september

Family Festival 30-års jubilæum

Vi er glade for at kunne invitere dig og din familie til Family Festival. En jubilæumsfestival hvor vi fejrer Kolding Storcenters 30-års jubilæum med en uforglemmelig festival på Store Torv fra den 1.-17. september.

Årets sidste bagagerumsmarked | Kolding Storcenter

15. september - 15. september

Årets sidste bagagerumsmarked

Tag på loppe- og genbrugsjagt med din bedste krejler-ven eller veninde. Find skjulte skatte med ægte guld og/eller book en stand og få ryddet op på loftet, garagen eller i kælderen.

10. februar - 10. februar

Fastelavnsfest med youtuberen Moller og FirstGrade

Vær med til fastelavnsfesten i Kolding Storcenter 10. februar. Få ansigtsmaling, slå katten af tønden og få en gratis slikpose med hjem.