Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Flyverhjemmeværnets Musikkorps er et brassband, bestående af ca. 30 M/K

Musikkorpset er et ud af 14 hjemmeværnsorkestre i Danmark, og er det eneste der er tilknyttet Flyverhjemmeværnet.
Flyverhjemmeværnets Musikkorps er et brassband, bestående af ca. 30 M/K og blev oprettet i 1956. Primært gives der koncerter i det Syd og Sønderjyske område, men der er i tidens løb afholdt koncerter over hele Danmark, og også en del koncerter i udlandet.

Vi deltager også i danske konkurrencer såsom Silkeblæs, Aalborg Musikkonkurrence og DM i Brass. Normalt giver Musikkorpset koncerter i forbindelse med arrangementer med et militært præg, såsom 5. juli i Fredericia, Flagdagen, Kastellets fødselsdag, mindehøjtideligheder omkring 4. maj, Lysfesten i Haderslev, Airshow og mange flere, men også ved andre begivenheder af mere civil karakter.
Traditionelt afholder Musikkorpset også en årlig forårs- eller efterårskoncert og julekoncerter i lokalområdet. Musikkorpset repertoiret spænder vidt fra dansk militærmusik, danske sange, salmer, klassisk, pop, filmmusik til typiske engelske brass band stykker. I de seneste år har orkestret arbejdet målrettet med den musikalske udvikling og synlighed på både lokalt og landsplan for at tiltrække nye medlemmer og være med til at holde liv i den lokale amatørmusik.
________________________________________