Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Har du et unikt eller spirende talent?

Har du et unikt eller spirende talent, og har du lyst til at underholde og levere et show, så vær med til FirstGrade Talent 2022 i Kolding Storcenter og vær med i konkurrencen om præmier for i alt 25.000 kr.

Alle former for talent er velkomne, så uanset om du er musiker, sanger, danser, komiker, tryllekunstner eller noget helt andet, så kan du være med i talentkonkurrencen.
Alle er velkomne. Gammel som ung, blot du har mod på at vise dit talent.

Der afholdes audition på Store Torv i Kolding Storcenter lørdag 24. og søndag 25. september. Begge dage kl. 12. Imponerer du, går du videre til den store finaleaften fredag den 30. september, hvor hovedpræmien er et gavekort på 10.000 kr. Men der er også mange andre fede præmier for i alt 25.000 kr. på højkant.
Audition foregår på Store Torv begge dage fra kl. 12 bag lukkede vægge.


Så har du lyst til at vise os dit talent, så mød op på Store Torv lørdag 24/9 eller søndag 25/9 kl. 12, hvor Firstgrade sidder klar til møde dig og dit talent.
HUSK! Går du videre skal du kunne deltage i det store Talent22 Show fredag aften den 30. september hvor dommerpanelet består af: Youtuberne: Spørg Casper, RobinSamse og Eiqu Miller!