Find Samsøe & Samsøe i Grøn Gade

Samsøe & Samsøe i Kolding Storcenter er en modebutik for mænd og kvinder, der elsker enkle styles. Vores kollektioner byder på noget for enhver smag, hvor alle kan være med. Gå på opdagelse i vores store butik i Kolding og find noget nyt og lækkert til garderoben. Hos os finder du alt hvad du skal bruge og vi har altid de nyeste styles indenfor de trends, der er moderne nu og her. Vi har selvfølgelig også alle de klassiske items, som du ikke kan undvære.

 

Moderne og enkelt tøj fra Samsøe & Samsøe

Vores tøjkollektioner er inspireret af smukt, skandinavisk design, der bygger på enkelthed, rene linjer og cool detaljer. Hos Samsøe & Samsøe i Kolding finder du kollektioner, der er produceret i lette materialer af god kvalitet. Hver uge får vi leveret nye styles til både mænd og kvinder, hvor fokus er på moderne tøj, fodtøj og accessories til mænd og kvinder. Besøg os i vores flotte butik i Kolding Storcenter, hvor vores søde personale står klar til at hjælpe dig.

 

Tøj til stilsikre kvinder

I Samsøe & Samsøe i Kolding Storcenter har vi alt, hvad en stilsikker og moderne kvinde behøver i garderoben. Måske du er på jagt efter din næste sommer- eller vinterjakke? Eller måske en klassisk frakke? Vi har alt hvad du skal bruge, når det kommer til overtøj – uanset årstiden. Derudover finder du også et stort udvalg af forskellige kjoler, buksedragter, shorts, nederdele, skjorter, bluser, t-shirts og toppe.

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af forskellige striktrøjer – både til de varme og kolde måneder – samt sweatshirts og hoodies, der er et must i ethvert tøjskab. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af bukser og jeans, der danner basen i ethvert outfit. Se også vores mange forskellige accessories og lingerie. Vi har alt indenfor sko, tasker, punge, hatte, tørklæder, bælter og handsker.

 

Tøj til moderne mænd

I vores store butik i Kolding Storcenter har vi også et stort udvalg af tøj til moderne mænd, der ønsker lidt ekstra lækkert at vælge imellem, i garderoben. Hos Samsøe & Samsøe har vi alt fra jakker og frakker til boksershorts og undertrøjer. Gå på opdagelse i butikken og find en lækker strik, et par pæne bukser eller en hvid skjorte til arbejde eller fest. Vi har noget for enhver smag i lækre kvalitetsmaterialer. Hos os finder du også t-shirts, polo-trøjer, sweatshirts, hoodies og shorts. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af diverse accessories, så du er klar til at trodse alt slags vejr.

Hos Samsøe & Samsøe i Kolding kan du også shoppe vores unisex-kollektion. Her finder du bl.a. skjorter, veste, halstørklæder, bukser, sweatshirts og muleposer for alle – uanset køn. Kom ind forbi butikken og se de lækre styles, som du bare må eje.

 

Vi hjælper dig

Er du i tvivl om hvad du skal have? Eller har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse? Uanset hvad du har brug for hjælp til, hjælper vi dig hellere end gerne. Vores søde personale står klar med et smil på læben og venlig betjening, så du kommer hjem med det helt rigtige. Kom ind forbi butikken, se det store udvalg og få hjælp hvis du har brug for det.