Find Imerco i Gul Gade

Hos Imerco i Kolding Storcenter finder du alt du skal bruge indenfor kategorierne køkkenudstyr, borddækning, el, bolig, gaver og højtider. Vi har alt indenfor isenkram, og det er da også derfor vi er en del af Skandinaviens og Danmarks største isenkramkæde. Hos os er du altid sikret et stort udvalg, hvor du kan gå på opdagelse i en række produkter fra alle de kendte mærker. Vores mål er at skabe appetit på livet med lækre ting til boligen, der forsøder tilværelsen.

 

Find det rigtige køkkenudstyr hos Imerco

Uanset om det er det søde eller salte køkken du skal være kreativ i, finder du alt hvad du skal bruge hos Imerco i Kolding Storcenter. Hos os kan du altid være sikker på at finde alt du skal bruge af bageartikler, gryder, pander, køkkenknive, sakse, madopbevaring og diverse køkkenartikler. I Imerco i Kolding finder du både røreskål, skærebrætter, snittejern, køkkenredskaber, køkkentekstiler, stegetermometre og kogebøger. Vi forhandler desuden en masse lækre specialiteter, fx krystalsalt og Mill & Mortar krydderier.

 

Alt til en smuk borddækning

I Imerco i Kolding er du altid sikret en smuk borddækning uanset anledningen. Vi forhandler både bestik, glas, tilbehør til bordet, skåle og fade til servering, kander, karafler, spisestel samt tilbehør til baren og vinen. Det kan være du samler på Royal Copenhagen, Georg Jensen eller Kähler? Uanset hvilket stel, der er dit favoritstel, så finder du det helt sikkert hos Imerco. Vi har alle de populære mærker fx Eva Tro, Holmegaard, Lind DNA, Le Creuset, Lyngby, Pillivuyt, Erik bagger a/s og Rosendahl.

 

El-artikler gør hverdagen nemmere

I Imerco fører vi også et stort udvalg af elektriske apparater, der gør din hverdag nemmere. Vi har både barbermaskiner, el-tandbørster, kaffemaskiner og selvfølgelig et stort udvalg af forskellige køkkenmaskiner. I Imerco i Kolding Storcenter finder du bl.a. blendere, brødristere, foodprocessorer, ismaskiner, håndmixere, stavblendere, paninigrill, røremaskiner, riskogere, saftpressere, toastere, vaffeljern og meget mere.

 

Opdater din boligindretning

I Imerco har vi selvfølgelig også en masse til boligindretningen. Udover badeværelsestilbehør har vi også et kæmpe udvalg indenfor dekorative artikler. Vi forhandler alt fra Kay Bojesen-figurer til lysestager, vaser, lanterner og meget mere. Her finder du alt hvad du skal bruge i din boligindretning.

Hvis du er på jagt efter gode gaveideer til en du holder af, finder du det helt sikkert også i Imerco i Kolding. Udover ting til boligindretningen kan vores køkkenting også udgøre den perfekte gave til en du holder af. Hvis du dog stadig er i tvivl, kan du med fordel købe et gavekort, så vedkommende selv kan bestemme, hvad der skal købes. Du er også altid velkommen til at spørge vores søde personale om hjælp, da de hellere end gerne vil hjælpe.

 

Pynt i lange baner

Hos Imerco forhandler vi selvfølgelig også alt du skal bruge til at fejre de gode højtider. Uanset om du er på jagt efter flotte påskeæg fra Royal Copenhagen, ællinger fra Klarborg, juleuroen fra Georg Jensen, nissehuen fra Kay Bojesen eller det traditionsrige julestel fra Royal Copenhagen, er du sikker på at finde det hos os.

 

Kom ind forbi Imerco i Kolding Storcenter og se det store udvalg af ting til hjemmet og køkkenet.