Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Find kostumerne frem og vær med til at slå "katten af tønden".

Fastelavnsfest i Kolding Storcenter

Boller op, boller ned, boller i min mave, hvis jeg ingen boller får, så laver jeg ballade. Fastelavn er den festlige søndag i februar fyldt med kostumer, sjov og slik. Kolding Storcenters fastelavn er altid en hyggelig dag for børn og voksne i alle aldre.Fastelavn og tøndeslagning er uadskilleligt, og derfor bliver der selvfølgelig også slået katten af tønden i Kolding Storcenter. Der vil være den sædvanlige kamp om at blive kattekonge og -dronning, og for at gøre det så fair som muligt, så vil børnene blive inddelt efter aldersgrupper.Der vil være tre aldersgrupper: 0-4 år, 5-8 år og 9-12 år, således får alle børnene mulighed for at være med, og kan slå om titlerne.Udover kattekonge og -dronning, så vil der også være en konkurrence, hvor de tre bedst udklædte børn vil blive fundet.Der vil selvfølgelig være præmier til vinderne. Så træk i udklædningstøjet og tag fastelavnsriset i hånden, og kom og vær med til en hyggelig, sjov og eventyrlig fastelavn i Kolding Storcenter.Hyggelig fastelavn for alle

Det er klart, at det kan forekomme, at vores fastelavn primært er henvendt til børn, men fastelavn i Kolding Storcenter er en hyggelig dag for hele familien, så hele familien kommer hjem med skønne oplevelser.Der bliver delt slikposer ud til alle børn med udklædning på og mens de små giver den gas, har de voksne mulighed for at slappe af eller shoppe – og som altid er der rig mulighed for at købe drikkevarer, snacks og mad i vores spisesteder, når det er tid til at markere fastelavn.Når den sorte kat skal slås af tønden, skal du ikke frygte at skulle ud på en jagt efter en god kop kaffe eller noget til at stille den lille sult, fordi i Kolding Storcenter, er muligheden lige rundt om hjørnet.Hvornår falder fastelavn?

Fastelavn markerede traditionelt begyndelsen på den kristne faste, den falder derfor i februar, syv uger før påskedag.

I dag spiller kirken ikke den store rolle ved fastelavn, men dagen falder dog stadig i forhold til påsken, og altid på en søndag, i 2023 falder fastelavn d. 19. februar.

Det er derfor ikke arbejdet der kommer i vejen for om fastelavn kan blive markeret med hele familien. Så kom i Kolding Storcenter og deltag i fejringen af fastelavn, med tøndeslagning, kostumer og fastelavnsboller.