Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

O la la… Velkommen til Yellow Paris Late Night

Glæd dig til parisisk stemning, kunst og ultra chikke priser, når Kolding Storcenter inviterer til Late Night fredag den 3. juni.

Du kan gå på udsalgsjagt i flere end 100 butikker helt til kl. 22 og med app’en har du i "Sale-kranen” mulighed for at vinde gavekort for 10.000 kr.

VIND GAVEKORT FOR 10.000 KR.
Prøv lykken i Sale-"kranen" med din Kolding Storcenter Plus+ app og se, om du er den heldige vinder af et gavekort, en gave eller en voucher til en af butikkerne.

KUNSTUDSTILLING, FERNISERING & GRATIS KUNSTPLAKAT
Mød de 8 udvalgte kunstnere til kunstfernisering kl. 18-20 og oplev deres flotte værker på Store Torv, hvor du også har mulighed for at få årets Kolding Storcenter kunstplakat helt gratis.*
*Så længe lager haves.

FÅ EN PERSONLIG KARIKATURTEGNING
Få lavet en personlig karikaturtegning ved at swipe i din Kolding Storcenter Plus+ app fra kl. 16-22 på Store Torv. Kom i god tid da der er begrænset antal. Boheme-stemningen toppes med smuk, klassisk musik på Store Torv.

SOMMERUDSALGET ER I GANG!
Shop sæsonens favoritter og musthaves til ultra chikke priser! Flere end 100 butikker har været flittige med nedsættelserne, så du kan gøre et kup til fx din garderobe, din bolig eller beauty-hylde. Til Late Night fredag 3. juni kan du slå dig løs helt til kl. 22!