Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Prøv de 5 spil helt gratis. Det koster kun 5 point med din Kolding Storcenter app!

BOMB JACK
Bomb Jack” er et af 80’ernes helt store arkadespil, som også blev en kæmpe succes til Commodore 64. Spillet med den flyvende superhelt, hvis mission er at uskadeliggøre små røde bomber, blev senere efterfulgt af ”Mighty Bomb Jack”, ”Bomb Jack Twin” og ”Bomb Jack 2”, men ingen af dem opnåede dog samme succes som originalen.

BUBBLE BOBBLE
Da Fukio “MTJ” Mitsuji i 1986 designede multi-player spillet ”Bubble Bobble” var det især med kærestepar, der sammen besøgte arkaderne, for øje. Han ville udvikle et spil, man kunne spille sammen, og som også appellerede til kvinderne. Han udarbejdede derfor en liste over 100 ting, som kvinder kunne lide at tegne og endte således op med spillets bobler og nuttede drage-grafik. 

DONKEY KONG
Arkadespillet ”Donkey Kong” er udviklet af Shigeru Miyamoto i 1981 og er ikonisk inden for sin genre. Spillets helt, Mario, hed oprindeligt Jumpman, men blev senere opkaldt efter ejeren af bygningen til Nintendos hovedkontor, Mario Segali, da han lignede ham til forveksling. Det er således i ”Donkey Kong”, at Nintendos mest kendte figur, Super Mario, optræder for første gang. 

GALAXIAN
Filmen ”Star Wars” var den helt store inspirationskilde, da Kazunori Sawano udviklede arkadespillet 
”Galaxian” i 1979. Skydespillet var det første til at bruge RGB-farver og var i det hele taget banebrydende rent teknologisk. ”Galaxian” er et af de mest solgte spil nogensinde og levede fuldt op til sin rolle som konkurrent til kæmpehittet ”Space Invaders”.

PAC-MAN
Det legendariske arkadespil med den lille gule ”ost” er skabt af japanske Tohru Iwanati i 1980. Oprindeligt skulle spillet hedde ”Puck-Man”, men den idé gik man væk fra, da det var lidt for nemt og fristende at ændre P til F. ”Pac-Man” blev fra starten en kæmpe succes og havde allerede efter et år indkasseret flere penge end datidens bedst sælgende film; ”Star Wars”. 

SÅDAN GØR DU:

  Hent/åbn Kolding Storcenter app'en
  Find ”Arcade” under ”præmier”
  Tast koden på det spil, du gerne vil prøve*
* Find koden på spillemaskinen

Det koster kun 5 point pr. spil, og du må spille lige så mange spil du vil!!