Bolig

 

Vi byder velkommen til det unikke butikskoncept Basic & More.  

Basic & More er grundlagt med det formål at gøre en forskel og tage medansvar for den overflod af producerede varer der er omkring os.

Vi er ikke helte, men vi bestræber os på at være gode mod miljøet, samtidig med at vi jagter den gode handel. Vi gør vores allerbedste, og vi gør os umage! 

Overproduktion, udgåede varer, fejl emballage og des lige - vi sælger varer, der ellers går til spilde. Vi køber varerne billigt og sælger dem billigt.

Særligt har vi fokus på isenkram, bolig og interiør. Vi har kun få faste varer på hylderne, fordi vi hver dag køber varer til gode priser hjem til dig, og dermed er der nye varer i butikken hver uge. 

Størstedelen af vores sortiment er hjemkøbte ”spild” varer, og en stor del af disse varer er originale mærkevarer. De resterende varer er vores egen produktion - det særlige ekstra til hjemmet - med fokus på at levere en god kvalitet til en ekstra skarp pris. 


Tjek også disse nyheder

Velkommen til Partyland

Butikken med alt til den perfekte fest. Partyland er åbnet her i Kolding Storcenter.

dwq

Kig forbi og se den nye store ONLY butik i Gul og Grøn gade

Only har netop renoveret og udvidet butikken så den er endnu større og med mange flere lækre styeles. Kig forbi og oplev den.

dwq

Kolding Storcenter app'en hedder nu Plus+

Vi har introduceret Kolding Storcenter PLUS+, som er til dig, der kan lide at besøge os. Du skal opdatere for få adgang til fordelene i appen og for at fortsat kunne optjene og bruge point.

dwq

Moss Copenhagen er flyttet

Se den nye flotte butik på Store Torv. Kig forbi og se de mange forårsnyheder.