Find Carls Jr. i Bilkatorvet samt ved drive in

Carls Jr. i Kolding Storcenter er en familievenlig restaurant, hvor du får lækre burgere til hele familien. Vi er en del af Amerikas femtestørste burgerkæde og vi er kendt af burgerentusiaster over hele verden. Vi er kendetegnet ved vores store, saftige og flammegrillede burgerbøffer, der består af 100 % oksekød. Hos os er du garanteret en ægte amerikansk smagsoplevelse – vi serverer nemlig kun autentiske, amerikanske burgere.

 

Altid saftige bøffer hos Carls Jr. i Kolding

Alle vores burgere grilles over åben ild for at bevare saften og smagen i burgeren. Du er derfor også sikker på, at hver eneste gang du besøger Carls Jr. i Kolding, er du garanteret en lækker, saftig bøf, der tilfredsstiller alle dine smagsløg. Vi laver altid vores store, enestående og lækre burgere, når du bestiller den, så du altid er sikret 100 % friskhed. Hos os finder du altid et stort udvalg af lækre burgere, som vi selv mener, der er bedre end hos andre fastfoodkæder. Vores frisklavede burgere serveres også med sprøde fritter og kolde sodavand, hvis du ønsker en menu.

Spis femstjernet hos Carls Jr. i Kolding, når du prøver vores store udvalg af Five Star-burgere. Det kan også være du er mere til den ægte grillede oplevelse, som du får, når du bestiller en af vores smagfulde Chargrilled burgere. Uanset hvad du er til, garanterer vi altid et stort udvalg af burgere med forskelligt tilbehør. Det kan være du er til to bøffer, ekstra ost eller bacon? Uanset hvad der falder i din smag, finder du helt sikkert din favoritburger hos Carls Jr.

 

Enestående og saftig kylling

Hos Carls Jr. i Kolding Storcenter kan du selvfølgelig også bestille lækre burgere uden oksekød. Vi tilbyder nemlig også lækre og saftige burgere med kylling. Vores Chicken Burgere findes både med grillede brystfileter og som friturestegt. Ens for begge udgaver er, at du er sikret en altid sprød og saftig kylling, du aldrig glemmer. Hvis du ikke kan spise en hel burger, har vi også vores små Chicken Tenders, der er små friturestegte kyllingestykker serveret med en lækker dip efter eget valg.

Hos Carls Jr. kan du også bestille smagfulde veggie burgere og sprøde salater. Vi har også et stort udvalg af børnemenuer til de mindste. Du kan selvfølgelig altid kombinere din burger med vores lækre tilbehør. Hos os får du både kolde sodavand, sprøde almindelige fritter eller gitterfritter, samt løgringe, vores Chili Cheese Fries med kød og vores Chili Cheese Poppers. Vi er sikre på at vi har noget til dig også! Skyl maden ned med en