Find GreenMind i Lilla Ringgade


Green Mind tilbyder reparationer af både iPhones, iPads og MacBooks af alle varianter samt salg af brugte iPhones, iPads og anden high-end elektronik. De har samlet set mere end 9 års erfaring med både salg og reparationer af iPhones samt et brændende ønske om at blive Danmarks absolut bedste inden for faget.

GreenMind blev startet helt tilbage i år 2009 under navnet, iRep, af Brian Funch, og kort efter fandt han sammen med Jakob Højland. De havde begge en stor passion for teknologi, herunder særligt for Apples iPhones.

Desværre oplevede de ligesom mange andre, at skader var relativt udbredte på smartphones. Det skyldes både den måde, de er designet på, men i ligeså høj grad, hvordan man bruger dem.

Men siden vores smartphones betyder så meget for vores hverdag, ønskede de at gøre det nemt og hurtigt at få dem repareret, så man hurtigt kan komme tilbage til hverdagens mange andre gøremål.

Siden da er det gået slag i slag, og hver dag arbejder vi hos GreenMind på at være Danmarks bedste reparatør af smartphones og tablets.

Hvorfor skal du vælge GreenMind?

Hos GreenMind er vores kunder altid vores vigtigste prioritet. Det betyder også, at du får en lang række fordele, når vi skal reparere din smartphone.

Nogle af vores mange gode fordele inkluderer:

  • Hurtige reparationstider – vi udfører de fleste reparationer, mens du venter
  • Vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet – det sikrer, at din enhed virker præcis som før reparationen
  • Vi overtager din garanti ved reparationer – det betyder, at du beholder din garanti

Der findes i dag mange forskellige udbydere af iPhone- og smartphonereparationer. Men det er ikke alle steder, at man får den samme kvalitet. Det er afgørende for os, at vi altid anvender reservedele af højeste kvalitet, når vi arbejder med din telefon. Årsagen er, at disse reservedele er udviklet til den konkrete enhed og det sikrer, at den kan blive ved med at virke optimalt – også når vi er færdige med den.

Billige kopi-reservedele vil være billigere ved første øjekast, men det kan medføre yderligere problemer for din enhed, hvilket i værste fald kan betyde, at du skal ud og købe dig en helt ny.

Siden vi kun bruger reservedele af højeste kvalitet, så kan vi stå inde for kvaliteten. Derfor tilbyder vi naturligvis også to års garanti på vores reservedele. Men vi stopper ikke der, for vi tilbyder nemlig også helt uden beregning at overtage den evt. restgaranti der måtte være på din iPhone eller Android-enhed. Du kan derfor være helt rolig, når du lader os stå for din reparation.

Har du en ødelagt computer fra Apple, Lenovo eller lign., så kan vi også hjælpe dig. På vores hovedkontor i København sidder nogle af Danmarks dygtigste Mac- og PC-teknikere. De har flere års erfaring med reparation af Mac -computere, både Macbook Pro, iMac, Macbook Air, samt PC-reparation


Åbent i denne uge

Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00
Telefon
46 97 50 50