Find GreenMind i Lilla Ringgade

Den danske elektronikkæde GreenMind tilbyder køb, reparation og salg af secondhand elektronik – med 3 års garanti

Solid erfaring
GreenMind har eksisteret siden 2009, hvor virksomheden hed iRep og koncentrerede sig om reparation af iPhones. Siden 2009 har virksomheden repareret mere end 300.000 enheder og konceptet er blevet udvidet. I dag tilbyder GreenMind reparation af en bred vifte af forbrugerelektronik, ligesom de tilbyder opkøb og salg af secondhand elektronik. 

Grønne værdier
I 2019 fulgte et navneskifte fra iRep til GreenMind, fordi virksomheden ikke længere følte at navnet iRep dækkede over hverken virksomhedens koncept eller værdier. GreenMind har en bæredygtig grundfilosofi og et bæredygtigt forretningsgrundlag, som er bygget op omkring at holde liv i elektronikken gennem reparation og salg af brugt elektronik. GreenMind ønsker at gå forrest og sætte standarden for, hvordan en virksomhed i elektronikbranchen kan agere forsvarligt i forhold til miljøet. Med GreenMind fik de et navn, som forpligter på disse ambitioner. Besøger man en af deres butikker, er man da heller ikke i tvivl om de grønne værdier. 

Hvorfor skal du vælge GreenMind?

Hos GreenMind er kunderne altid første prioritet – uanset om det gælder reparation eller køb af secondhand elektronik.  

Hos GreenMind får du:

  • 3 års garanti på køb af secondhand elektronik

  • Hurtige reparationstider – udførsel af de fleste reparationer, mens du venter

  • Reservedele af højeste kvalitet – det sikrer, at din enhed virker præcis som før reparationen

  • Overtagelse af restgaranti ved reparationer – det betyder, at du beholder den garanti som fulgte med købet af din enhed

  • 2 års garanti på udskiftede reservedele

  • God samvittighed - Når du vælger GreenMind tager du et bæredygtigt valg om at holde liv i elektronikken – det gælder både, hvis du får repareret din elektronik samt hvis du køber en ”ny” secondhand enhed.