Find Message i Blå Gade

Message i Kolding Storcenter er en multibrand butik, hvor du finder alt du skal bruge indenfor modetøj til kvinder. Vi har altid alle de nyeste trends og vi er sikre på, at du finder noget du kan bruge. Vi har både tøj i friske farver, hvis du er til lidt mere pang og selvfølgelig også de klassiske sort-hvide farver, hvis du er mere til det strømlinet look. Hos os finder du altid noget, der passer til din personlige stil uanset hvad du er til – eller hvad du leder efter. Kom ind forbi vores store butik i Kolding Storcenter og forkæl dig selv.

 

Flot og moderne modetøj til kvinder

I Message i Kolding forhandler vi både danske og internationale mærker, som du kender og holder af. Vi har bl.a. vores helt egne mærker Projekt Unknown, D’Ahrling, Frakment, MbyM og Global Funk. Måske du allerede har stødt på vores populære flyverdragter eller quiltet jakker? Eller vores flotte items i silkelignende materialer? Vores kunder elsker vores brands og det er vi sikre på du også vil! Vi har alt du skal bruge, når det kommer til varmt overtøj, pæne bluser og flotte party-styles – hele året rundt.

Udover vores egne brands finder du i Message i Kolding Storcenter også MOVES, Second Female, Just Female, Erbs, Mads Nørgaard, Neo Noir og Lee. Vi forhandler alt du behøver til at opdatere garderoben. Uanset om det er et par nye bukser, jeans, en ny kjole, nederdel, shorts, toppe, t-shirts, bodystockings, jumpsuits, en flot blazer, en varm striktrøje eller sweater. Se vores store udvalg af tøj til kvinder hele året rundt i Kolding.

 

Alt i accessories, sko og tasker hos Message

Hos Message i Kolding Storcenter forhandler vi også en række brands, som specialiserer sig i accessories, smykker, sko og tasker. Hvis du er på udkig efter et par nye støvler, et par lækre sandaler, et par flotte loafers eller måske et par fede sneakers, garanterer vi altid et stort udvalg fra mærkerne Dr. Martens, Teva, Shoe Biz og Pavement. Er det derimod lækre tasker du er på udkig efter, har vi en masse flotte fra bl.a. Silfen.

Hvis du gerne vil forkæle dig selv eller en du holder af med lækre accessories eller smykker, forhandler vi altid de nyeste items fra bl.a. Sui Ava, Enamel, Hvisk og Pico. Fra Sui Ava og Pico finder du altid et stort udvalg af flotte hårelastikker, scrunchies, pandebånd og hårklemmer, der kan spice ethvert outfit op. Det store udvalg indeholder altid mange forskellige farver og materialer, så du kan mix og match, som du ønsker. Fra mærkerne Hvisk og Enamel finder du altid flotte smykker i lækre materialer, der holder. Vi forhandler både guld- og sølvsmykker, og vi har både øreringe, ringe, halskæder og armbånd – altså alt du skal bruge til dit outfit.

Det kan også være du leder efter en gave til en du holder af? Mange af vores brands udgør ideelle gaveideer til kvinden i dit liv, du gerne vil forkæle. Hvis du har brug for hjælp, står vores søde personale i Message i Kolding Storcenter altid klar til at hjælpe og guide dig, så du kommer hjem med den helt rette gave.

 

Kom ind forbi butikken og se vores store udvalg af lækre brands, tøj, sko og accessories til kvinder.