SPORT 24

Find SPORT 24 i Rød og Orange Gade

Sport skal være sjovt og bringe et smil frem på læben, og når man har det sjovt, er man langt mere motiveret til at dyrke motion. Derfor går sport og leg hånd i hånd hos SPORT 24. Uanset om du er nybegynder eller øvet, får du de bedste forudsætninger for at springe ud i legen i SPORT 24’s sportsunivers.

SPORT 24 er en af Danmarks største sportsbutikker for hele den aktive familie. Den rigtige beliggenhed, de rigtige varer og det rigtige personale er alt sammen med til at gøre dit møde med SPORT 24 til en god oplevelse.

Hos SPORT 24 får du og din familie professionelle råd samt vejledning af det uddannede personale til at finde lige det sportstøj eller udstyr, I mangler. Du får et bredt sortiment af de nyeste og bedste sportsartikler fra alle de største mærker. Du kan også handle på SPORT 24’s webshop www.sport24.dk

Bliv medlem af SPORT 24’s VIP kundeklub https://www.sport24.dk/customer/account/create/ og få udvidet service. Du får blandt andet gemt dine kvitteringer online, optjener bonus på dine køb, bliver inviteret til eksklusive VIP-events og meget mere. Det er gratis og helt uforpligtende.


 

 

 

 

Åbent i denne uge

MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket

Der er desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket hos SPORT 24, men kig tilbage senere!

Telefon

30 21 33 10

besøg www.sport24.dk

Skriv din email her og modtag vores nyhedsbrev