Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-20:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

VERO MODA

Find Vero Moda i Rød Gade

Vero Moda i Kolding Storcenter er en fashionbutik for kvinder, der elsker de nyeste trends og altid ønsker at være på forkant med moden. Vores kollektioner byder på tøj og accessories med inspiration fra den internationale catwalk. Hos os finder du mange inspirerende og prisvenlige styles. Du finder kollektioner fra linjerne Vero Moda, Noisy May og Y.A.S. Gå på opdagelse i vores store butik i Kolding, og opgrader til garderoben med lækre nye styles. Her inder du alt fra jakker til kjoler og nederdele.

Moderne og trendy tøj fra Vero Moda

Tøjkollektioner fra Vero Moda er inspireret af de nyeste trends inden for modetøj til kvinder. Vi navigerer i en verden, hvor forandringer er en del af hverdagen, og dette ses også i modeverden, som hver dag forandrer sig og sætter sit præg på os. Vi arbejder med kollektioner, der udstråler ambitioner, tillid og stil, og vi er ikke bange for at turde gøre det, der føles rigtigt. Vores tøj er udviklet i høj kvalitet fra verdens førerende trendprognoser, messer og internationale catwalks, som altid sørger for at opfylde kundernes efterspørgsel.

Tøj til stilsikre kvinder

I Vero Moda i Kolding Storcenter byder vi på et væld af stilsikre styles til garderoben. Står du og mangler en sommerjakke til de lune sommermåneder, eller er du ude efter en klassisk overgangsjakke, du kan bruge i længere tid? Frygt ej, for hos Vero Moda finder du altid, det du står og mangler. Vi har alt indenfor tøj, sko og accessories.

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af fantastiske Curve & Plus Size styles, samt et væld af ventetøj fra vores Maternity kollektion. Helt perfekte styles til når du venter dig en lille ny.

Bæredygtigt tøj fra Vero Moda

Hos Vero Moda går vi i front for mere bæredygtigt fashiontøj. Vi ved, at fashionbranchen har et stort ansvar, når det kommer til klimaet, og vi ønsker at imødegå dette ansvar med store ambitioner for vores kollektioner. Derfor har vi udviklet AWARE by Vero Moda, som byder på bæredygtige skandinaviske styles. AWARE by Vero Moda er for kvinden, der ønsker at være med på de nyeste trends, men med øje for mere bæredygtige materialer. Alle vores sæsonbaserede kollektioner er designet med smukke bæredygtige materialer. Dette inkluderer blandt andet stof, tråd, knapper m.v.

Vi står klar til at hjælpe dig

Mangler du et nyt outfit? Eller trænger garderoben bare til fornyelse? Så står vi, hos Vero Moda, altid klar til at hjælpe og guide dig i fashionverden. Er du i tvivl om størrelsen, farven eller faconen, så vil vores søde personale hellere end gerne hjælpe dig. Vi har altid et smil på læben og venlig betjening, så du kommer hjem med det helt rigtige. Kig ind i butikken, og gør dig et godt køb.

Du finder Vero Moda i Kolding Storcenter i Rød Gade, og vi holder åbent i hele centrets åbningstid.

 

 

 


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: