Find Chocolé i Grøn Gade

Hos Chocolé i Kolding Storcenter finder du den fineste og mest smagsrige håndlavede chokolade, hvor du altid kan være sikker på at finde chokolade, der er lavet på de allerbedste råvarer. Chokoladen er lavet på gamle opskrifter og efter de traditionelle arbejdsprincipper. Hos Chocolé finder du den perfekte værtindegave, eller lidt lækkert til din egen selvforkælelse.

H2: Udvalget hos Chocolé

Hos Chocolé finder du et stort udvalg af de lækreste godter til den søde tand. Om du er til hjemmelavede flødeboller, fyldte chokoladestykker i mørk, hvid eller lys, marcipanbrød eller luksusstænger med italiensk nougat – så finder du det hos Chocolé. Butikken byder også på delikate lakridser fra Bülow Lakrids, eller luksus karameller fra Karamelkompagniet. Herudover finder du også veganske vingummier fra Wally and Whiz, eller smagfulde bolcher fra Thy Bolcher. Der er, med andre ord, lidt til enhver smag.

H2: Historien om Chocolé

Chocolé er en familieejede håndværksvirksomhed gennem 3. generationer, der sælger håndlavet luksuschokolade, til kvalitetsbevidste virksomheder og forbrugere. Det var i år 1937, at Aksel Vile Pedersen, startede den autentiske chokoladeforretning i Søndergade i Kolding. Denne blev i år 1965 købt af Aksels søn, Ole. Dette blev starten på hans første produktion af hjemmelavede kvalitetsflødeboller, der senere udviklede sig til også at byde på håndlavet luksuschokolade. Dette har i dag resulteret i 15 butikker fordelt på Jylland og Fyn. I dag er det Oles søn, Jesper, der fører de stolte traditioner videre.

H2: Gaver til enhver

Mangler du en gave til en du holder af, eller skal du forkæle dine ansatte med lækker håndlavet chokolade, der går rent ind i alle chokoladehjerter, så laver Chocolé altid gaver efter kundens ønsker. De gør en dyd i at sætte kunderne som første prioritet, hvor kvalitet altid er nøgleordet. Hos Chocolé tilbyder de gaveæsker i alle størrelser, til store som små. Ønsker du at få din virksomheds logo tryk på æskerne til firmagaver, er dette selvfølgelig også muligt.

H2: Spar penge hos Chocolé

Vil du gerne spare 10% på dit køb hos Chocolé? Kom forbi og vis din biografbillet fra Nordisk Biograf i Kolding Storcenter hos Chocolé og spar 10% på hele menukortet. Rabatten gælder kun samme dag, som billetten er udstedt til. Kig forbi butikken, og find din næste værtindegave eller noget lækkert til dig og dem du holder af.

Du finder Chocolé i Kolding Storcenter i Grøn Gade, og de holder åbent i hele centrets åbningstid.

 

 

 


Åbent i denne uge

Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 10:00 - 17:00
Telefon
75 50 24 19