Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-22:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Triumph

Find Triumph i Orange Gade

Hos Triumph i Kolding Storcenter finder du undertøj til kvinder, der er innovativt og tilpasset kroppens unikke former. Vi har undertøj og lingeri til alle kvinder – uanset størrelse og form. Vi har noget for enhver smag, hvor alle kan mærke kvalitetsmaterialerne, der giver den perfekte silhuet og følelsen af luksus.

Vi er eksperter, når det kommer til undertøj til kvinder. Siden 1886 har vi specialiseret os i kvindeundertøj, da vi dengang producerede og var specialister i korsetter til kvinder. Siden da har kvindeundertøj ændret sig meget, men vi er stadig med på moden og har altid de nyeste trends. Triumph i Kolding byder indenfor til en verden bestående af forførende lingeri, lækkert hverdagsundertøj, specialprodukter, nattøj og moderne casual wear. Det er vores mål altid at være førende indenfor produktudvikling, hvorfor vi har inddelt vores produkter i fem brands: Triumph, sloggi, Triaction by Triumph, Florale by Triumph og Essence by Triumph.

 

Find din næste bh hos Triumph i Kolding

I Triumph i Kolding Storcenter finder du helt sikkert den bh, som du elsker at gå med. Vi har både bh’er med og uden bøjle, bh’er med indlæg, pushup-bh’er, minimizer-bh, E+ bh’er, t-shirt bh’er, braletter, multifunktionelle bh’er samt amme bh’er. Uanset hvilken bh-type, der er din favorit, kan du helt sikkert finde den hos os. Vores bh’er findes alle i mange forskellige materialer, så uanset om du er til blonder, silke, bomuld eller noget fjerde har vi det. Vores bh’er findes derudover i et væld af forskellige farver, så du kan finde lige præcis den, der passer til din personlige stil.

 

Book en bh-fitting

Er du i tvivl om hvilken størrelse du bruger? Bh-størrelser kan svinge meget fra brand til brand og være en jungle at finde rundt i. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du får det helt rette fit, så du opnår maksimal komfort og støtte. Hos Triumph i Kolding Storcenter kan du altid få målt din bryststørrelse, så vi sammen finder den perfekte størrelse til dig. Kom ind forbi butikken og aftal en tid med vores søde personale. Du kan også altid komme ind forbi og få råd og vejledning, så du altid er sikret optimal komfort og støtte.

 

Trusser og shapewear

I Triumph forhandler vi også matchende trusser til dine bh’er. Uanset hvilken slags trusse du er på udkig efter, har vi noget for enhver smag i butikken i Kolding. Vores sortiment byder bl.a. på brasilianske trusser, hipsters og meget mere. Hvis du er til undertøj, der er uden sømme og er usynlige under dit tøj, har vi også et stort udvalg af dette – både når det kommer til trusser og bh’er.

Hvis du har brug for lidt ekstra støtte på maven, omkring brysterne eller ved numsen, har vi også et bredt udvalg af forskelligt shapewear. Hos Triumph finder du både underkjoler, cykelshorts, bh’er, trusser, undertrøjer og bodystockings med shape-effekt.

 

Bliv klar til sommeren med vores badetøj

Vi forhandler selvfølgelig også et stort udvalg af badetøj til, når du skal være klar til solens stråler. Hos os finder du både bikinier og badedragter – både med og uden støtte så du, uanset størrelse, kan føle dig sikker og have maksimal støtte og komfort, når du enten bader eller solbader.

Se også vores store udvalg af forskelligt loungewear, som nattøj og morgenkåber, samt sportstøj. Vi tilbyder sportsbh’er til alle bryststørrelser, så du altid kan dyrke den sport du vil med solid støtte til dine bryster.

 

Kom forbi Triumph i Kolding Storcenter og se vores store udvalg af undertøj til kvinder. 


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: