Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-22:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Find FirstGrade i Grøn Strøggade 

OM FIRSTGRADE
"Det hele startede... En fredag eller lørdag, jeg kan faktisk ikke huske det!

- Eiqu Miller

FirstGrade navnet, og aben - startede som et symbol og et navn for en vennegruppe fra Kølvrå - og er den dag i dag, blevet udviklet til et anerkendt navn indenfor tøjbranchen. Logoet består af 2 elementer, en abe og en krone. Aben repræsenterer første klassetrin i skolen; det barnlige sind, at man skal huske at lege og ikke tage alting så seriøst. Kronen repræsenterer første klasse på et fly; komprimiløs, høj kvalitet og sans for detaljerne.

Hvordan finder man på at starte en virksomhed, der sælger tøj, og senere merchandise for nogle af landets største stjerner? Det lå vist ikke helt i kortene, da Jesper Mortensen i 2015 inviterede Eiqu Miller ned i sin daværende tattooshop "House of Ink Esbjerg", for at få en gratis tatovering.

Eiqu var på det tidspunkt en anerkendt influencer på Youtube, hvor han havde i omegnen af 70.000 følgere. Eiqu var igang med at filme den første serie til Splays Youtube kanal "The Challenge Roadtrip", sammen med Stupidaagaards - og det fangede Jespers interesse.

Da Eiqu var blevet tatoveret, inviterede Jesper ham på en kop kaffe på den anden side af gaden. Det skulle vise sig, at de 20 meter, der var hen til cafeen, kom til at have stor betydning. ”Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Det tog os over en halv time at gå de 20 meter, fordi der var så mange fans, der ville tale med Eiqu og tage selfies med ham,” siger Jesper. Og det var her, frøet til et samarbejde mellem de to blev sået. ”Han skal da have t-shirts. Dem vil jeg lave til ham,” tænkte Jesper.

Og så gik tingene ellers slag i slag, og i marts 2015 åbnede Eiqu og Jesper FirstGrade ApS, hvor de til at starte med solgte t-shirts med logo og abe-prints, til Eiqu's mange følgere. Sidenhen udviklede det sig fra merchandise til et rigtigt tøjmærke, og i dag sælger de både merchandise for andre youtube profiler, samt tøj og accessories.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: