Boliginteriør i Kolding Storcenter

I Kolding Storcenter kan du hente inspiration til boligindretning i vores butikkers sortiment af møbler og tilbehør til dit hjem.  

Uanset om du leder efter en ny sofa til stuen, vil peppe den nuværende op med nye puder og tæpper, eller er på udkig efter køkkenudstyr, så kan du finde nyt til dit hjem i vores boligbutikker og isenkræmmere.

Nogle gange skal der blot nogle få ting til at skabe lidt ekstra hygge eller ny stemning i boligen. Det kan være med et nyt møbel, nye lysestager, kunst til væggen eller noget helt fjerde. Gå på opdagelse i butikkerne i Kolding Storcenter og find det, du lige mangler til børneværelset, stuen, køkkenet, kontoret og soveværelset.

Boligbutikkerne og isenkræmmerne bugner desuden med gode gaveidéer. Find indflyttergaven, værtindegaven, julegaver og meget, meget mere. Alt sammen under ét tag.

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori


Måske du også kunne være interesseret i

Bøger & Legetøj i Kolding Storcenter

Bøger & Legetøj

Er du på jagt efter en god bog eller legetøj til de mindste i Kolding, så kan du finde alt i skøn- og faglitteratur og masser af legesager hos boghandlerne og i CoolKids i Kolding Storcenter. Der er dage, hvor det bedste i verden er at stikke næsen ned i en spændende bog. Hos vores boghandler Bog & Idé, er der bøger til alle aldre og alle interesser. Du kan vælge mellem tidens bestsellere, kendte klassikere og meget, meget mere. Sæt dig godt til rette i læsekrogen med en medrivende krimi eller fordyb dig med ny viden inden for dit interessefelt. Du kan også gå på opdagelse i en verden af rejse- og kogebøger eller blive inspireret af personlige fortællinger blandt boghandlernes udvalg af biografier. Bøger er også altid en god gaveidé, og hos Kolding Storcenter kan du få rådgivning til valg af bog.

Skønhed & Pleje i Kolding Storcenter

Skønhed & Pleje

Personlig pleje og frisør i Kolding Storcenter Du kan finde et hav af forskellige services og produkter til personlig pleje i Kolding Storcenter. Dermed kan du nemt gå fra butik til butik og finde alt, hvad hjertet måtte begære. I vores mange butikker kan du finde alle former for personlig pleje til hele familien. Det kan være, at du er på udkig efter produkter til dit daglige velvære og pleje af kroppen – eller måske personlig pleje som en problemløsning. Det kan også være, at du blot er på udkig efter en ekstra omgang forkælelse. Besøg frisøren i Kolding Storcenter og få frisket frisuren op, eller få en flot manicure i vores neglesalon.

Smykker & Accessories i Kolding Storcenter

Smykker & Accessories

Accessories & smykker i Kolding Storcenter Leder du efter smykker og accessories i Kolding? I Kolding Storcenter har vi samlet guldsmede og accessory-butikker under ét tag, så du nemt kan finde det rigtige tilbehør – uanset om du vil pifte hverdagens look up eller lige mangler de sidste detaljer til aftenens festtøj. I Kolding Storcenter finder du et stort udvalg af lækre tørklæder, handsker og strikhuer, som om vinteren og efteråret kan holde kulden for døren og sørge for, at du er godt og smart klædt på. Og til foråret og sommeren er flotte solbriller og farverige tasker prikken over i’et. Hvis du leder efter det helt rigtige smykke eller ur, kan du gå på jagt i vores skatkammer af smukt designede halskæder, øreringe, ringe og andre former for smykker i guld og sølv. Måske er du på udkig efter forlovelsesringen til kæresten? Vores guldsmede står klar til at hjælpe dig med valg af ring.

Elektronik & telefoni i Kolding Storcenter

Elektronik & telefoni

Alle vores tv- og elektronikbutikker står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde det helt rigtige produkt. Om det er et nyt tv, smartphone eller bredbånd kan du nemt og bekvemt finde, hvad du søger under ét og samme tag i Kolding. Besøg bl.a. Bilka, hvor du finder et hav af tv- og elektronikprodukter til skarpe priser, eller kig ind i en af vores telebutikker, hvis du skal have en ny telefon eller opgradere dit tele- eller bredbåndsabonnement. Er din gamle telefon gået i stykker, er hjælpen også at hente i Kolding Storcenter, hvor du kan få telefonen repareret samt finde et nyt cover til at forhindre nye skader.

Se alle butikker her