Tv og elektronik i Kolding Storcenter

Alle vores tv- og elektronikbutikker står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde det helt rigtige produkt. Om det er et nyt tv, smartphone eller bredbånd kan du nemt og bekvemt finde, hvad du søger under ét og samme tag i Kolding.

Besøg bl.a. Bilka, hvor du finder et hav af tv- og elektronikprodukter til skarpe priser, eller kig ind i en af vores telebutikker, hvis du skal have en ny telefon eller opgradere dit tele- eller bredbåndsabonnement.

Er din gamle telefon gået i stykker, er hjælpen også at hente i Kolding Storcenter, hvor du kan få telefonen repareret samt finde et nyt cover til at forhindre nye skader.

Find alle vores tv- og elektronikbutikker her på siden og besøg os i Kolding Storcenter i dag!

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori

Måske du også kunne være interesseret i

Bøger & Legetøj i Kolding Storcenter

Bøger & Legetøj

Er du på jagt efter en god bog eller legetøj til de mindste i Kolding, så kan du finde alt i skøn- og faglitteratur og masser af legesager hos boghandlerne og i CoolKids i Kolding Storcenter. Der er dage, hvor det bedste i verden er at stikke næsen ned i en spændende bog. Hos vores boghandler Bog & Idé, er der bøger til alle aldre og alle interesser. Du kan vælge mellem tidens bestsellere, kendte klassikere og meget, meget mere. Sæt dig godt til rette i læsekrogen med en medrivende krimi eller fordyb dig med ny viden inden for dit interessefelt. Du kan også gå på opdagelse i en verden af rejse- og kogebøger eller blive inspireret af personlige fortællinger blandt boghandlernes udvalg af biografier. Bøger er også altid en god gaveidé, og hos Kolding Storcenter kan du få rådgivning til valg af bog.

Sport & Fritid i Kolding Storcenter

Sport & Fritid

Sport- og fritidsbutikker i Kolding Storcenter Mangler du nyt sportstøj, en ny krimiroman, et nyt brætspil eller måske nyt tilbehør til dit kæledyr? Så er Kolding Storcenter det rette sted for dig. Vi har et stort udvalg af butikker til både sport, hobby og fritid, og du finder desuden butikker med bøger og computerspil samt sportsbutikker med træningstøj, løbesko og sportsudstyr. I Bilka finder du et udvalg af produkter inden for sport, fiskeri og er du på jagt efter en ny cykel forhandler Bilka også cykler i alle størrelser. Så uanset hvad din sport er – eller hvilken fritidsinteresse du har – kan du finde udstyr til at vedligeholde din hobby i Kolding Storcenter, hvor du blandt hyggelige og inspirerende rammer kan finde netop dét, du leder efter.

Dagligvarer i Kolding Storcenter

Dagligvarer

I Kolding kan du handle alle dine dagligvarer under ét tag i Kolding Storcenter. Vi har samlet en række dagligvarebutikker, som tilbyder alt lige fra køkkenskabets basisvarer til delikatesser, der kræser lidt ekstra for ganen. Bliv inspireret til aftensmaden eller weekendens brunchmenu under din shoppetur. I Kolding Storcenter kan du købe stort ind af mad- og drikkevarer til ugen, og du kan gå på jagt efter forkælelse til smagsløgene i butikkernes udvalg af lækre chokolader, godt brød, special-te og øvrige gourmetvarer. I butikkerne finder du også alt i vin, øl og spiritus, og det uddannede personale kan hjælpe dig med at vælge de drikkevarer, der vil passe bedst til maden. Uanset om du er på udkig efter det helt store festmåltid, eller blot mangler nogle enkelte varer, så kan du fylde køle- og køkkenskabet op i Kolding Storcenter. Læs mere om vores forskellige dagligvare- og specialbutikker her.

Herretøj i Kolding Storcenter

Herretøj

Herretøjsbutikker i Kolding Storcenter Er du på jagt efter herretøj i Kolding, kan du finde masser af kendte brands med tøj til mænd i Kolding Storcenter. Vores herretøjsbutikker har noget for enhver smag, til ethvert budget og enhver anledning. Uanset, hvilke former for herretøj, du mangler, kommer du ikke til at gå tomhændet fra Kolding Storcenters butikker. Her finder du gode basisvarer som t-shirts, sweatshirts, hættetrøjer og herrejeans – i et stort udvalg af farver og mønstre. Skal du være lidt finere klædt på, har herretøjsbutikkerne et bredt sortiment af skjorter til mænd, slips og jakkesæt. Personalet i butikkerne står klar med kyndig vejledning i valg af pasform og størrelse. Og de giver også en hjælpende hånd, hvis du er på gavejagt til far, bedstefar, bror, søn, mand eller kæreste! Kig inden for i herretøjsbutikkerne i Kolding Storcenter og giv garderoben en opgradering! Se vores forskellige butikker her.

Se alle butikker her