Bøger og Legetøj i Kolding Storcenter

Er du på jagt efter en god bog i Kolding, så kan du finde alt i skøn- og faglitteratur hos boghandlerne fx Bog & Idé og BILKA i Kolding Storcenter.  

Der er dage, hvor det bedste i verden er at stikke næsen ned i en spændende bog. Hos vores boghandlere er der bøger til alle aldre og alle interesser. Du kan vælge mellem tidens bestsellere, kendte klassikere og meget, meget mere.

Sæt dig godt til rette i læsekrogen med en medrivende krimi eller fordyb dig med ny viden inden for dit interessefelt. Du kan også gå på opdagelse i en verden af rejse- og kogebøger eller blive inspireret af personlige fortællinger blandt boghandlernes udvalg af biografier. Bøger er også altid en god gaveidé, og i Kolding Storcenter kan du få rådgivning til valg af bog.

Er du på jagt efter skønt og underholdende legetøj til de mindste, så kig ind til butikkerne som har et bredt udvalg af legetøj til børn i alle aldre.
Se hvilke butikker der byder på spændende læsning samt sjovt legetøj til alle børn her.

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori


Måske du også kunne være interesseret i

Sport & Fritid i Kolding Storcenter

Sport & Fritid

Sport- og fritidsbutikker i Kolding Storcenter Mangler du nyt sportstøj, en ny krimiroman, et nyt brætspil eller måske nyt tilbehør til dit kæledyr? Så er Kolding Storcenter det rette sted for dig. Vi har et stort udvalg af butikker til både sport, hobby og fritid, og du finder desuden butikker med bøger og computerspil samt sportsbutikker med træningstøj, løbesko og sportsudstyr. I Bilka finder du et udvalg af produkter inden for sport, fiskeri og er du på jagt efter en ny cykel forhandler Bilka også cykler i alle størrelser. Så uanset hvad din sport er – eller hvilken fritidsinteresse du har – kan du finde udstyr til at vedligeholde din hobby i Kolding Storcenter, hvor du blandt hyggelige og inspirerende rammer kan finde netop dét, du leder efter.

Børn i Kolding Storcenter

Børn

Børnetøj og børnesko i Kolding Storcenter Leder du efter tøj, sko og legetøj til børn i Kolding, er Kolding Storcenter stedet for dig. Her kan du under samme tag klæde de mindste på i farver, mønstre og materialer, der giver plads til, at de frit kan gå på opdagelse i verden omkring dem. Vi har et bredt udvalg af butikker med både børnetøj og børnesko, hvor du finder alt lige fra kjoler, accessories, jeans, overtøj, badetøj og alverdens fodtøj til både piger og drenge i alle aldre samt brands i alle prisklasser. Er det familiens teenagere, der skal have fornyet garderoben, finder I også et udvalg af tøj og sko til teenagere i de nyeste trends og fra alle de kendte mærker. Tag dit barn eller teenager med i Kolding Storcenter og undgå tøjkrisen om morgenen ved at købe farver og designs, som dit barn elsker. Klæd dit barn på fra top til tå i børnetøj og -sko fra børnebutikkerne her på siden og gør dit barn klar til en dag i al slags vejr og anledning. Vi ses i Kolding Storcenter!

Dagligvarer i Kolding Storcenter

Dagligvarer

I Kolding kan du handle alle dine dagligvarer under ét tag i Kolding Storcenter. Vi har samlet en række dagligvarebutikker, som tilbyder alt lige fra køkkenskabets basisvarer til delikatesser, der kræser lidt ekstra for ganen. Bliv inspireret til aftensmaden eller weekendens brunchmenu under din shoppetur. I Kolding Storcenter kan du købe stort ind af mad- og drikkevarer til ugen, og du kan gå på jagt efter forkælelse til smagsløgene i butikkernes udvalg af lækre chokolader, godt brød, special-te og øvrige gourmetvarer. I butikkerne finder du også alt i vin, øl og spiritus, og det uddannede personale kan hjælpe dig med at vælge de drikkevarer, der vil passe bedst til maden. Uanset om du er på udkig efter det helt store festmåltid, eller blot mangler nogle enkelte varer, så kan du fylde køle- og køkkenskabet op i Kolding Storcenter. Læs mere om vores forskellige dagligvare- og specialbutikker her.

Services i Kolding Storcenter

Services

Udvalget af servicebutikker er stort i Kolding Storcenter. Her er der hjælp at hente, hvis du mangler en ekstra sæt nøgler – eller hvis dine sko trænger til en ny hæl, eller bukserne skal have lynlåsen repareret.

Se alle butikker her