Børnetøj og børnesko i Kolding Storcenter

Leder du efter tøj, sko og legetøj til børn i Kolding, er Kolding Storcenter stedet for dig. Her kan du under samme tag klæde de mindste på i farver, mønstre og materialer, der giver plads til, at de frit kan gå på opdagelse i verden omkring dem. 

Vi har et bredt udvalg af butikker med både børnetøj og børnesko, hvor du finder alt lige fra kjoler, accessories, jeans, overtøj, badetøj og alverdens fodtøj til både piger og drenge i alle aldre samt brands i alle prisklasser.

Er det familiens teenagere, der skal have fornyet garderoben, finder I også et udvalg af tøj og sko til teenagere i de nyeste trends og fra alle de kendte mærker.

Tag dit barn eller teenager med i Kolding Storcenter og undgå tøjkrisen om morgenen ved at købe farver og designs, som dit barn elsker.

Klæd dit barn på fra top til tå i børnetøj og -sko fra børnebutikkerne her på siden og gør dit barn klar til en dag i al slags vejr og anledning. Vi ses i Kolding Storcenter!


Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori

Måske du også kunne være interesseret i

Bøger & Legetøj i Kolding Storcenter

Bøger & Legetøj

Er du på jagt efter en god bog eller legetøj til de mindste i Kolding, så kan du finde alt i skøn- og faglitteratur og masser af legesager hos boghandlerne og i CoolKids i Kolding Storcenter. Der er dage, hvor det bedste i verden er at stikke næsen ned i en spændende bog. Hos vores boghandler Bog & Idé, er der bøger til alle aldre og alle interesser. Du kan vælge mellem tidens bestsellere, kendte klassikere og meget, meget mere. Sæt dig godt til rette i læsekrogen med en medrivende krimi eller fordyb dig med ny viden inden for dit interessefelt. Du kan også gå på opdagelse i en verden af rejse- og kogebøger eller blive inspireret af personlige fortællinger blandt boghandlernes udvalg af biografier. Bøger er også altid en god gaveidé, og hos Kolding Storcenter kan du få rådgivning til valg af bog.

Sko i Kolding Storcenter

Sko

Skobutikker i Kolding Storcenter Er du på udkig efter et par nye sko i Kolding, er du kommet til det rette sted. I Kolding Storcenter finder du et bredt udvalg af skobutikker til enhver stil, økonomi og behov. Vi har altid de nyeste kollektioner af damesko og herresko samt sko til de mindste samlet på ét sted, så du nemt og bekvemt kan købe sko til hele familien. Uanset om du mangler et par sneakers til et casual look, et par stiletter eller herresnøresko til festlige lejligheder, sportssko til træningen eller noget helt fjerde, har vores skobutikker med garanti noget til dig. Og med det store udvalg af skobrands, der findes i Kolding Storcenter som bl.a. Adidas, Ecco og Converse, har du mulighed for at finde lige netop den sko, der passer til din stil.

Skønhed & Pleje i Kolding Storcenter

Skønhed & Pleje

Personlig pleje og frisør i Kolding Storcenter Du kan finde et hav af forskellige services og produkter til personlig pleje i Kolding Storcenter. Dermed kan du nemt gå fra butik til butik og finde alt, hvad hjertet måtte begære. I vores mange butikker kan du finde alle former for personlig pleje til hele familien. Det kan være, at du er på udkig efter produkter til dit daglige velvære og pleje af kroppen – eller måske personlig pleje som en problemløsning. Det kan også være, at du blot er på udkig efter en ekstra omgang forkælelse. Besøg frisøren i Kolding Storcenter og få frisket frisuren op, eller få en flot manicure i vores neglesalon.

Optiker i Kolding Storcenter

Optiker

Optiker i Kolding Storcenter Skal du bruge en optiker til at få foretaget en synstest i Kolding? Så er Kolding Storcenter det rette sted for dig. Vi har samlet hele fire optikere i centret, der alle står klar til at rådgive dig omkring dit syn. Uanset om du er på udkig efter nye briller, solbriller med styrke eller har du behov for at høre mere om kontaktlinser, så kan du få en masse ekspertviden her. Alle optikere i Kolding Storcenter er klar til at foretage en synstest og rådgive dig om valg af brillestel og kontaktlinser. Hos vores optikere i Kolding Storcenter kan du finde et hav af forskellige brillestel, i alverdens farver, mønstre og materialer. Du kan med garanti finde nogle nye briller eller solbriller, der passer til din smag. Besøg vores optikere og få tjekket dit syn – og bliv klogere på valget af briller, kontaktlinser og solbriller. Vi ses i Kolding Storcenter.

Se alle butikker her