Servicebutikker i Kolding Storcenter

Udvalget af servicebutikker er stort i Kolding Storcenter. Her er der hjælp at hente, hvis du mangler en ekstra sæt nøgler – eller hvis dine sko trænger til en ny hæl, eller bukserne skal have lynlåsen repareret.

Mangler du kontanter kan du hæve i Danske Banks hæveautomat i Rød gade.

Er din telefon gået i stykker, finder du også hjælp, da vi har flere butikker, der hjælper med reparationer og tilbehør til din telefon, så den er bedre beskyttet næste gang uheldet skulle være ude.

Du finder også vores Centerinformation, som kan hjælpe med alt lige fra gavekort til Kolding Storcenter, hjælp til at finde vej, efterlyse til at sende og udlevere pakker fra Gls. Derudover hjælper de selvfølgelig også med spørgsmål om vores center og mange butikker.

Find alle vores servicebutikker her på siden – eller besøg vores Centerinformation i Kolding Storcenter.

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori


Måske du også kunne være interesseret i

Dagligvarer i Kolding Storcenter

Dagligvarer

I Kolding kan du handle alle dine dagligvarer under ét tag i Kolding Storcenter. Vi har samlet en række dagligvarebutikker, som tilbyder alt lige fra køkkenskabets basisvarer til delikatesser, der kræser lidt ekstra for ganen. Bliv inspireret til aftensmaden eller weekendens brunchmenu under din shoppetur. I Kolding Storcenter kan du købe stort ind af mad- og drikkevarer til ugen, og du kan gå på jagt efter forkælelse til smagsløgene i butikkernes udvalg af lækre chokolader, godt brød, special-te og øvrige gourmetvarer. I butikkerne finder du også alt i vin, øl og spiritus, og det uddannede personale kan hjælpe dig med at vælge de drikkevarer, der vil passe bedst til maden. Uanset om du er på udkig efter det helt store festmåltid, eller blot mangler nogle enkelte varer, så kan du fylde køle- og køkkenskabet op i Kolding Storcenter. Læs mere om vores forskellige dagligvare- og specialbutikker her.

Elektronik & telefoni i Kolding Storcenter

Elektronik & telefoni

Alle vores tv- og elektronikbutikker står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde det helt rigtige produkt. Om det er et nyt tv, smartphone eller bredbånd kan du nemt og bekvemt finde, hvad du søger under ét og samme tag i Kolding. Besøg bl.a. Bilka, hvor du finder et hav af tv- og elektronikprodukter til skarpe priser, eller kig ind i en af vores telebutikker, hvis du skal have en ny telefon eller opgradere dit tele- eller bredbåndsabonnement. Er din gamle telefon gået i stykker, er hjælpen også at hente i Kolding Storcenter, hvor du kan få telefonen repareret samt finde et nyt cover til at forhindre nye skader.

Skønhed & Pleje i Kolding Storcenter

Skønhed & Pleje

Personlig pleje og frisør i Kolding Storcenter Du kan finde et hav af forskellige services og produkter til personlig pleje i Kolding Storcenter. Dermed kan du nemt gå fra butik til butik og finde alt, hvad hjertet måtte begære. I vores mange butikker kan du finde alle former for personlig pleje til hele familien. Det kan være, at du er på udkig efter produkter til dit daglige velvære og pleje af kroppen – eller måske personlig pleje som en problemløsning. Det kan også være, at du blot er på udkig efter en ekstra omgang forkælelse. Besøg frisøren i Kolding Storcenter og få frisket frisuren op, eller få en flot manicure i vores neglesalon.

Optiker i Kolding Storcenter

Optiker

Optiker i Kolding Storcenter Skal du bruge en optiker til at få foretaget en synstest i Kolding? Så er Kolding Storcenter det rette sted for dig. Vi har samlet hele fire optikere i centret, der alle står klar til at rådgive dig omkring dit syn. Uanset om du er på udkig efter nye briller, solbriller med styrke eller har du behov for at høre mere om kontaktlinser, så kan du få en masse ekspertviden her. Alle optikere i Kolding Storcenter er klar til at foretage en synstest og rådgive dig om valg af brillestel og kontaktlinser. Hos vores optikere i Kolding Storcenter kan du finde et hav af forskellige brillestel, i alverdens farver, mønstre og materialer. Du kan med garanti finde nogle nye briller eller solbriller, der passer til din smag. Besøg vores optikere og få tjekket dit syn – og bliv klogere på valget af briller, kontaktlinser og solbriller. Vi ses i Kolding Storcenter.

Se alle butikker her