Sport- og fritidsbutikker i Kolding Storcenter

Mangler du nyt sportstøj, et nyt brætspil eller måske ide'er til dit næste DIY-projekt? Så er Kolding Storcenter det rette sted for dig.

Vi har et stort udvalg af butikker til både sport, hobby og fritid, og du finder desuden butikker med bøger og computerspil samt sportsbutikker med træningstøj, løbesko og sportsudstyr. I Bilka finder du et udvalg af produkter inden for sport, fiskeri og er du på jagt efter en ny cykel forhandler Bilka også cykler i alle størrelser.

Så uanset hvad din sport er – eller hvilken fritidsinteresse du har – kan du finde udstyr til at vedligeholde din hobby i Kolding Storcenter, hvor du blandt hyggelige og inspirerende rammer kan finde netop dét, du leder efter.

Se udvalget af vores fritids- og sportsbutikker her på siden og besøg os i dag!


Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori

Måske du også kunne være interesseret i

Bøger & Legetøj i Kolding Storcenter

Bøger & Legetøj

Er du på jagt efter en god bog eller legetøj til de mindste i Kolding, så kan du finde alt i skøn- og faglitteratur og masser af legesager hos boghandlerne og i CoolKids i Kolding Storcenter. Der er dage, hvor det bedste i verden er at stikke næsen ned i en spændende bog. Hos vores boghandler Bog & Idé, er der bøger til alle aldre og alle interesser. Du kan vælge mellem tidens bestsellere, kendte klassikere og meget, meget mere. Sæt dig godt til rette i læsekrogen med en medrivende krimi eller fordyb dig med ny viden inden for dit interessefelt. Du kan også gå på opdagelse i en verden af rejse- og kogebøger eller blive inspireret af personlige fortællinger blandt boghandlernes udvalg af biografier. Bøger er også altid en god gaveidé, og hos Kolding Storcenter kan du få rådgivning til valg af bog.

Dametøj i Kolding Storcenter

Dametøj

Shop dametøj i Kolding Storcenter, hvor vi har samlet alle de populære brands under ét tag, så du nemt kan gå fra butik til butik og lade dig inspirere af tidens trends. I vores mange butikker kan du finde tøj til alle aldre og alle anledninger. Her er basisvarer som t-shirts, jeans, trøjer, toppe og cardigans, som du kan mikse og matche med smarte skjorter, nederdele, kjoler og bukser. Hvis du skal være klædt på til fest – om det er til bryllup eller fødselsdag – har dametøjsbutikkerne looket til dig. Har du brug for hjælp til at vælge outfit, står personalet klar til at finde tøjet som passer til dig og dit budget.

Herretøj i Kolding Storcenter

Herretøj

Herretøjsbutikker i Kolding Storcenter Er du på jagt efter herretøj i Kolding, kan du finde masser af kendte brands med tøj til mænd i Kolding Storcenter. Vores herretøjsbutikker har noget for enhver smag, til ethvert budget og enhver anledning. Uanset, hvilke former for herretøj, du mangler, kommer du ikke til at gå tomhændet fra Kolding Storcenters butikker. Her finder du gode basisvarer som t-shirts, sweatshirts, hættetrøjer og herrejeans – i et stort udvalg af farver og mønstre. Skal du være lidt finere klædt på, har herretøjsbutikkerne et bredt sortiment af skjorter til mænd, slips og jakkesæt. Personalet i butikkerne står klar med kyndig vejledning i valg af pasform og størrelse. Og de giver også en hjælpende hånd, hvis du er på gavejagt til far, bedstefar, bror, søn, mand eller kæreste! Kig inden for i herretøjsbutikkerne i Kolding Storcenter og giv garderoben en opgradering! Se vores forskellige butikker her.

Børn i Kolding Storcenter

Børn

Børnetøj og børnesko i Kolding Storcenter Leder du efter tøj, sko og legetøj til børn i Kolding, er Kolding Storcenter stedet for dig. Her kan du under samme tag klæde de mindste på i farver, mønstre og materialer, der giver plads til, at de frit kan gå på opdagelse i verden omkring dem. Vi har et bredt udvalg af butikker med både børnetøj og børnesko, hvor du finder alt lige fra kjoler, accessories, jeans, overtøj, badetøj og alverdens fodtøj til både piger og drenge i alle aldre samt brands i alle prisklasser. Er det familiens teenagere, der skal have fornyet garderoben, finder I også et udvalg af tøj og sko til teenagere i de nyeste trends og fra alle de kendte mærker. Tag dit barn eller teenager med i Kolding Storcenter og undgå tøjkrisen om morgenen ved at købe farver og designs, som dit barn elsker. Klæd dit barn på fra top til tå i børnetøj og -sko fra børnebutikkerne her på siden og gør dit barn klar til en dag i al slags vejr og anledning. Vi ses i Kolding Storcenter!

Se alle butikker her