Herretøjsbutikker i Kolding Storcenter

Er du på jagt efter herretøj i Kolding, kan du finde masser af kendte brands med tøj til mænd i Kolding Storcenter. Vores herretøjsbutikker har noget for enhver smag, til ethvert budget og enhver anledning.

Uanset, hvilke former for herretøj, du mangler, kommer du ikke til at gå tomhændet fra Kolding Storcenters butikker. Her finder du gode basisvarer som t-shirts, sweatshirts, hættetrøjer og herrejeans – i et stort udvalg af farver og mønstre. Skal du være lidt finere klædt på, har herretøjsbutikkerne et bredt sortiment af skjorter til mænd, slips og jakkesæt.

Personalet i butikkerne står klar med kyndig vejledning i valg af pasform og størrelse. Og de giver også en hjælpende hånd, hvis du er på gavejagt til far, bedstefar, bror, søn, mand eller kæreste!

Kig inden for i herretøjsbutikkerne i Kolding Storcenter og giv garderoben en opgradering! Se vores forskellige butikker her.

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori


Måske du også kunne være interesseret i

Sport & Fritid i Kolding Storcenter

Sport & Fritid

Sport- og fritidsbutikker i Kolding Storcenter Mangler du nyt sportstøj, en ny krimiroman, et nyt brætspil eller måske nyt tilbehør til dit kæledyr? Så er Kolding Storcenter det rette sted for dig. Vi har et stort udvalg af butikker til både sport, hobby og fritid, og du finder desuden butikker med bøger og computerspil samt sportsbutikker med træningstøj, løbesko og sportsudstyr. I Bilka finder du et udvalg af produkter inden for sport, fiskeri og er du på jagt efter en ny cykel forhandler Bilka også cykler i alle størrelser. Så uanset hvad din sport er – eller hvilken fritidsinteresse du har – kan du finde udstyr til at vedligeholde din hobby i Kolding Storcenter, hvor du blandt hyggelige og inspirerende rammer kan finde netop dét, du leder efter.

Sko i Kolding Storcenter

Sko

Skobutikker i Kolding Storcenter Er du på udkig efter et par nye sko i Kolding, er du kommet til det rette sted. I Kolding Storcenter finder du et bredt udvalg af skobutikker til enhver stil, økonomi og behov. Vi har altid de nyeste kollektioner af damesko og herresko samt sko til de mindste samlet på ét sted, så du nemt og bekvemt kan købe sko til hele familien. Uanset om du mangler et par sneakers til et casual look, et par stiletter eller herresnøresko til festlige lejligheder, sportssko til træningen eller noget helt fjerde, har vores skobutikker med garanti noget til dig. Og med det store udvalg af skobrands, der findes i Kolding Storcenter som bl.a. Adidas, Ecco og Converse, har du mulighed for at finde lige netop den sko, der passer til din stil.

Optiker i Kolding Storcenter

Optiker

Optiker i Kolding Storcenter Skal du bruge en optiker til at få foretaget en synstest i Kolding? Så er Kolding Storcenter det rette sted for dig. Vi har samlet hele fire optikere i centret, der alle står klar til at rådgive dig omkring dit syn. Uanset om du er på udkig efter nye briller, solbriller med styrke eller har du behov for at høre mere om kontaktlinser, så kan du få en masse ekspertviden her. Alle optikere i Kolding Storcenter er klar til at foretage en synstest og rådgive dig om valg af brillestel og kontaktlinser. Hos vores optikere i Kolding Storcenter kan du finde et hav af forskellige brillestel, i alverdens farver, mønstre og materialer. Du kan med garanti finde nogle nye briller eller solbriller, der passer til din smag. Besøg vores optikere og få tjekket dit syn – og bliv klogere på valget af briller, kontaktlinser og solbriller. Vi ses i Kolding Storcenter.

Elektronik & telefoni i Kolding Storcenter

Elektronik & telefoni

Alle vores tv- og elektronikbutikker står klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde det helt rigtige produkt. Om det er et nyt tv, smartphone eller bredbånd kan du nemt og bekvemt finde, hvad du søger under ét og samme tag i Kolding. Besøg bl.a. Bilka, hvor du finder et hav af tv- og elektronikprodukter til skarpe priser, eller kig ind i en af vores telebutikker, hvis du skal have en ny telefon eller opgradere dit tele- eller bredbåndsabonnement. Er din gamle telefon gået i stykker, er hjælpen også at hente i Kolding Storcenter, hvor du kan få telefonen repareret samt finde et nyt cover til at forhindre nye skader.

Se alle butikker her