Personlig pleje og frisør i Kolding Storcenter

Du kan finde et hav af forskellige services og produkter til personlig pleje i Kolding Storcenter. Dermed kan du nemt gå fra butik til butik og finde alt, hvad hjertet måtte begære.

I vores mange butikker kan du finde alle former for personlig pleje til hele familien. Det kan være, at du er på udkig efter produkter til dit daglige velvære og pleje af kroppen – eller måske personlig pleje som en problemløsning. Det kan også være, at du blot er på udkig efter en ekstra omgang forkælelse.

Besøg frisøren i Kolding Storcenter og få frisket frisuren op, eller få en flot manicure i vores neglesalon. Du finder også et udvalg af optikere, der kan hjælpe dig med dit syn – eller hvis du er på udkig efter nye solbriller.

Gå på opdagelse i alle butikkerne med personlig pleje i Kolding Storcenter her!

Der er desværre ingen butikker inden for denne kategori

Måske du også kunne være interesseret i

Smykker & Accessories i Kolding Storcenter

Smykker & Accessories

Accessories & smykker i Kolding Storcenter Leder du efter smykker og accessories i Kolding? I Kolding Storcenter har vi samlet guldsmede og accessory-butikker under ét tag, så du nemt kan finde det rigtige tilbehør – uanset om du vil pifte hverdagens look up eller lige mangler de sidste detaljer til aftenens festtøj. I Kolding Storcenter finder du et stort udvalg af lækre tørklæder, handsker og strikhuer, som om vinteren og efteråret kan holde kulden for døren og sørge for, at du er godt og smart klædt på. Og til foråret og sommeren er flotte solbriller og farverige tasker prikken over i’et. Hvis du leder efter det helt rigtige smykke eller ur, kan du gå på jagt i vores skatkammer af smukt designede halskæder, øreringe, ringe og andre former for smykker i guld og sølv. Måske er du på udkig efter forlovelsesringen til kæresten? Vores guldsmede står klar til at hjælpe dig med valg af ring.

Dametøj i Kolding Storcenter

Dametøj

Shop dametøj i Kolding Storcenter, hvor vi har samlet alle de populære brands under ét tag, så du nemt kan gå fra butik til butik og lade dig inspirere af tidens trends. I vores mange butikker kan du finde tøj til alle aldre og alle anledninger. Her er basisvarer som t-shirts, jeans, trøjer, toppe og cardigans, som du kan mikse og matche med smarte skjorter, nederdele, kjoler og bukser. Hvis du skal være klædt på til fest – om det er til bryllup eller fødselsdag – har dametøjsbutikkerne looket til dig. Har du brug for hjælp til at vælge outfit, står personalet klar til at finde tøjet som passer til dig og dit budget.

Sko i Kolding Storcenter

Sko

Skobutikker i Kolding Storcenter Er du på udkig efter et par nye sko i Kolding, er du kommet til det rette sted. I Kolding Storcenter finder du et bredt udvalg af skobutikker til enhver stil, økonomi og behov. Vi har altid de nyeste kollektioner af damesko og herresko samt sko til de mindste samlet på ét sted, så du nemt og bekvemt kan købe sko til hele familien. Uanset om du mangler et par sneakers til et casual look, et par stiletter eller herresnøresko til festlige lejligheder, sportssko til træningen eller noget helt fjerde, har vores skobutikker med garanti noget til dig. Og med det store udvalg af skobrands, der findes i Kolding Storcenter som bl.a. Adidas, Ecco og Converse, har du mulighed for at finde lige netop den sko, der passer til din stil.

Bøger & Legetøj i Kolding Storcenter

Bøger & Legetøj

Er du på jagt efter en god bog eller legetøj til de mindste i Kolding, så kan du finde alt i skøn- og faglitteratur og masser af legesager hos boghandlerne og i CoolKids i Kolding Storcenter. Der er dage, hvor det bedste i verden er at stikke næsen ned i en spændende bog. Hos vores boghandler Bog & Idé, er der bøger til alle aldre og alle interesser. Du kan vælge mellem tidens bestsellere, kendte klassikere og meget, meget mere. Sæt dig godt til rette i læsekrogen med en medrivende krimi eller fordyb dig med ny viden inden for dit interessefelt. Du kan også gå på opdagelse i en verden af rejse- og kogebøger eller blive inspireret af personlige fortællinger blandt boghandlernes udvalg af biografier. Bøger er også altid en god gaveidé, og hos Kolding Storcenter kan du få rådgivning til valg af bog.

Se alle butikker her