Find Masai i Lilla ringgade

MASAI i Kolding Storcenter designer og sælger tøj til den modebevidste voksne kvinde, der foretrækker en afslappet og individuel stil. Vores brand og kollektioner tager udgangspunkt i, at alle kvinder er skabt forskelligt, og derfor har forskellige ønsker og behov til deres tøj. Du kan gå på opdagelse i butikkens smukke kollektioner, der har spændende løse silhuetter, samt mere kropsnære designs, som du kan mix and match, lige præcis som det passer dig.

Inspirerende tøj fra MASAI

Forkæl dig selv med inspirerende nyt tøj fra MASAI. Vores tøjkollektioner byder på et væld af designs, farver og print, der får dig til at smile. Du finder også former, der får det bedste frem i dig og din personlige stil. Vi ønsker, at du skal være den bedste version af dig selv. 

Tøj til stilsikre kvinder

I MASAI i Kolding Storcenter finder du kollektioner, der er drevet af nysgerrighed med fokus på ”det gode liv”. Vi designer fashiontøj til kvinder, er ønsker en feminin og personlig stil, med udstråler et unikt look. Vi blander de gode klassiske styles med farver, print og mønstre, der udtrykker kvinder overalt i verden.

Hos MASAI finder du altid det, du står og mangler. Vi har nemlig et stort udvalg af alt fra overtøj til spænde kjoler og accessories. Hos os finder du unikke former, der gør det nemt for dig at finde den mest flatterende facon for din krop og personlige stil.

Former og faconer fra MASAI

Hos MASAI finder du, som nævnt, et væld af former. Vores bluser kommer blandt andet i A-formen, som er et godt valg, hvis du ønsker et mere løst fit i bunden af blusen. A-formen fremhæver brystet og falder blødt ned ad kroppen.

Ønsker du en mere feminin silhuette, så kan du med fordel prøve vores populære BIAS. Denne form klæder de fleste kropstyper, og er karakteriseret ved at stoffet er skåret diagonalt, og derfor vikler sig smukt og elegant rundt om kroppen.

Vi står klar til at hjælpe dig

Trænger garderoben til fornyelse? Så står vi, hos MASAI, altid klar til at hjælpe og guide dig i fashionverden. Er du i tvivl om hvilken facon, der glæder dig bedst? Så besøg vores butik i Kolding Storcenter, her vil du opleve at personalet altid sætter en ære i at hjælpe og vejlede dig, så du udstråler lige præcis dét, du gerne vil!

Du finder MASAI i Kolding Storcenter i Lilla Ringgade, og vi holder åbent i hele centrets åbningstid.