Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-20:00

Tirsdag

10:00-20:00

Onsdag

10:00-20:00

Torsdag

10:00-20:00

Fredag

10:00-22:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kolding Isenkram


Synger din støvsuger på sidste vers eller mangler du en ny kaffemaskine? Hos Kolding Isenkram finder du alt du skal bruge af udstyr til dit køkken, til dit badeværelse og til husets kok.

Alt det dit hjem lige står og mangler
Hos Kolding Isenkram kan du altid finde noget, du ikke lige vidste, at du gik og manglede. Vi frister med et bredt udvalg af alt til køkkenet, til den personlige pleje og til madlavningen – lige fra kartoffelskræller og dåseåbner til barbermaskiner og toiletspande.

Kolding Isenkram er kendt for de gode og budgetvenlige priser. Vi er nemlig gode til at opkøbe restpartier og til at fokusere på et bredt sortiment, så der altid er noget for ethvert behov og enhver pengepung. Og nu tænker du måske, at restparti rimer på billigt skrammel? Men der tager du fejl. Udvalget af de kendte mærker er stort, så du kan få både Rosendahl, Eva-Trio, Tefal, Philips, Braun, Conzept, Oral-B, Kâhler og Bodum med hjem.

Kig forbi butikken ved Gul indgang. Vi glæder os til at tage godt imod dig og vise vores store sortiment indenfor alt til dit hjem fx:

Elkedel
Kaffemaskine
Glattejern
Hårtørrer
Indendørsgrill
Toaster
Gryder
Pander
Skægtrimmer
Barbermaskiner
Spande


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: