Find Beauty Team i Orange Ringgade

Hos Beauty Team i Kolding Storcenter kan du få inspiration og vejledning i et bredt udvalg af eksklusive parfumer, hudpleje og kosmetikserier. Her vil du opleve, at du altid bliver taget godt imod af vores veluddannede og professionelle personale. Personalet står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Til butikken er Beauty Salon tilknyttet. De tilbyder alle former for luksuriøs forkælelse inden for ansigts- og kropsplejebehandlinger.

Hos Beauty Team føres en lang række brands som blandt andet Sisley, Murad, Chanel, Sensai, Ole Henriksen og mange flere luksuriøse brands.

Unikt parfumeri

Forkæl dig selv, og kom forbi og se vores store udvalg af eksklusive parfumer. Hos Beauty Team sætter vi en stor ære i, at det er kunden, der er i centrum. Vi lytter til dig, så du altid kommer hjem med den løsning, der er bedst for lige netop dig. Vi tror nemlig på gode relationer og personlig service til alle vores kunder. Besøg vores stemningsfyldte butik, der emmer af inspirerende aromaer. 

Luksus hudpleje

Hos Beauty Team finder du et bredt udvalg af fantastiske hudplejeprodukter fra alle de luksuriøse brands. Vi tilbyder alle former for luksus forkælelse. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik til en uforpligtende snak om dine ønsker og hudtilstand, så vi kan udarbejde en personlig og målrettet behandling til dig. Vi har selvfølgelig professionelle kosmetologer tilknyttet vores butikker.

Behandlinger hos Beauty Team

Hos Beauty Team tilbyder vi mange former for behandlinger, herunder ansigts- og kropsbehandlinger, manicure og pedicure, samt voksbehandlinger og make-up. Du finder altså et væld af selvforkælelse, der er tilpasset lige netop dig og dine ønsker.

Prøv vores dybderensende ansigtsbehandling med peeling og maske, eller få en muskelafspændende kropsmassage fra top til tå. Hvad end du vælger af forkælelse til dig selv, så lover vi, at du er 100% afslappet, når du forlader os.

Vi står klar til at guide dig

Trænger du til at forkæle dig selv, så står vi, hos Beauty Team, altid klar til at hjælpe og guide dig i verden af luksuriøse parfumer og hudpleje. Besøg vores butik i Kolding Storcenter, og oplev atmosfæren, når du træder ind i verden af forkælelse og velvære.

Du finder Beauty Team i Kolding Storcenter i Orange Ringgade, og vi holder åbent i hele centrets åbningstid.